Min spanjor Dorado

Alla inlägg under december 2011

Av Nina - 14 december 2011 16:54

Tänk att det aldrig slår fel. Jag är lika glad varje gång jag lämnar in min pärla på service. Jag kan inte säga att jag skämmer bort min bil med tvätt varje vecka och god omvårdnad. Nej, jag tankar när det behövs och sticker i sladden till motorvärmaren då och då. Det är den kärlek och uppskattning jag visar min riddare. Nu är den i alla fall nyservad. Brukar göra det innan besiktning även om jag ibland kan tycka att 2800 kr är lite mycket för att få lamporna kollade. Det är vad jag vill ha hjälp med i alla fall. Att de sedan byter olja och annat spännande är ren bonus i lina ögon. Tyvärr så får jag alltid en hel det andra bonusar på köpet. Bonusar med en mer ironisk och negativ klang. När jag hämtade min pärla i går så var det inte något undantag. I min hand fick jag en lapp över vad jag behöver åtgärda innan besiktning. Drog en låååång suck och bet sedan i det sura äpplet. Bokade in en tid och är välkommen tillbaka för att åtgärda de fel som de hittat. Surt att bli 7000 kr fattigare för någonting som känns så tråkigt att fixa. Men vad gör man inte för sin pärla. Bromsar måste man ju ha liksom.

Av Nina - 12 december 2011 21:17

Simmade några längder direkt efter jobbet. Har haft fullt upp med betygssättning den senaste veckan så träningen har fått stå åt sidan. Min plan är dock att träna i stort sett varje dag denna vecka. Tiden går helt sjukt fort just nu. Jag åker tillbaka norrut redan på måndag och det känns helt skruvat att det snart är jul. Nu har jag lutat mig tillbaka i soffan och ska bara njuta av kvällen och tv. I morgon ska bilen lämnas in på service och på eftermiddagen är det luciafirande på Emmes förskola. Känns spännande. Halv fyra ska jag infinna mig och jag vet redan nu att jag kommer att vara den mest stolta mostern i hela lokalen. Emme är verkligen som en miljon. Hon behöver bara le för att hela veckan ska vara räddad. I morgon kommer hon dessutom att stråla som den lilla lusse hon ska vara :)

Av Nina - 10 december 2011 17:15

Hej Tomten!

Efter förra årets totala besvikelse har jag i år bestämt mig för att inte bygga upp mina förhoppningar alltför mycket. Jag lovade dig att ifall du levererade Bailarino i ett paket till mig så skulle jag aldrig be dig om någonting, någonsin. Nu blev det inte så och jag börjar seriöst att tvivla på din existens. Men positiv som jag är så är hoppet det sista som överger mig. Jag har dessutom lagt om min taktik. Jag ska i år inte önska mig någonting som är direkt till mig själv. Eftersom du inte levererade någon häst till mig så köpte jag mig en. Min önskan detta år är att han kommer att få det bra hos mig och att han ska trivas. Statistiken på mina hästars överlevnad är inte lysande och jag vill att du håller ett vakande öga över Cielo. Barnen har en nice and naughty-lista. Cielo är en guldklimp och kommer att hamna på din nice-lista. Nemo däremot behöver du hålla lite extra koll på. Han är nu hos mina föräldrar i Norrland och jag kan tänka mig att han saknar mig supermycket :)


Kram/Nina-Alina Waara

Av Nina - 10 december 2011 16:59

Denna vecka har varit helt galen. Med sviterna efter Norgeresan hängande över mig har jag famlat mig fram. Trött och sliten. För övrigt har det varit mycket på jobbet. Rättning och betygssättning varvat med lektioner. jag påbörjade min hektiska vecka med att åka ut till Näs för att träffa Heidi och titta på de gulliga hingstarna som ska bli Cielos nya kompisar. Underbara små individer. Det ska bli skönt att komma tillbaka till Näs och få känna hästdoften. Pratade med Linda om Cielo. Han är lite blyg och försiktig så de vill jobba ytterligare med honom innan de skickar honom till mig. Det känns bra och seriöst. Jag är väldigt mån om att få en bra start med min lilla svarta hingst. Det skulle komma ut en fotograf och fota hästarna så jag hoppas på att det ramlar in några bilder på min ögonsten :)

Av Nina - 10 december 2011 16:49

Finsk glögg

1. Häll upp 25 liter pissljumen Koskenkorva i en plasttunna med lock.

2. Lägg i ett russin.

3. Rör om försiktigt.

4. Sätt på locket.... Vänta 10 minuter och sen är den klar. Provsmaka gärna efter 5 minuter.


Tycker du då att det är för mycket fruktsmak så plocka bort russinet dom sista fem minuterna. Receptet är avsett att räcka till ca 75 st svenskar eller 5-6 st finska plåtslagare.

Av Nina - 2 december 2011 12:06

Det är lugnt i bussen och alla kollar film. Sofia och jag njuter av lugnet innan stormen ;)
Av Nina - 1 december 2011 18:52

Nu verkar allt sitta på plats och jag är redo att i morgon bege mig till Norge och Gjövik. Min klass ska äntligen få åka och tävla i First LEGO League. Efter att vi vann I Västerås har förberedelserna inför tävlingen i Norge varit intensiva. Om det finns någon där ute som vill följa lördagens tävlingar över webben så kan ni gå in på följande adress:


http://firstlegoleague.no/


Ett komplett program finns att titta på här:


http://hjernekraft.org/turnering/167/skandinavisk-finale/program.aspx


Vårt lag heter The Hot Chickens :)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards