Min spanjor Dorado

Alla inlägg under februari 2014

Av Nina - 13 februari 2014 21:46

När jag kom ner för att fodra så hade Libero redan somnat. Han tyckte nog att han fick vänta länge på sin kvällsmat och svimmade av hunger medan han väntade. Skyndade mig att ge honom hö. Kastade in till Cielo också och mockade medan de åt. När jag mockat klart åt Libero så ville han mysa. Hämtade pallen, för jag blev ridsugen. Hoppade upp. Spräckte mina slitna jeans. Skrattade, för Liberos min var priceless. Som att han förstod precis vad som hände. Svingade mig upp och satt där. Libero väntade snällt på sin godis. Hade en morot i handen och självklart fick han den som tack för att jag fick stilla mitt sug. Han förtjänar dock ett sånt här äpple. Stal bilden av min kusin ;)

Av Nina - 13 februari 2014 07:26

När jag blir gammal så ska jag njuta av livet, varje dag, varje stund. Jag ska inte tänka på de gånger jag varit sjuk, olycklig eller ledsen. Jag ska bara titta tillbaka på allt som jag gjort bra, trots att jag vet att alla de andra stunderna är de som lärt mig någonting om livet.

När jag blir gammal ska jag bära finkläder varje dag. Ska klä upp mig som att jag ska på bal. Och på ett sätt är det ju precis det jag ska. Jag ska sitta på min vita springare med mina extravaganta klänningar. På huvudet ska jag inte bära hjälm. Nä, jag ska pryda mitt silvervita hår med hö och diamanter. En tiara ska jag ha. Runt min hals ska jag bära ädelstenar och varje finger ska jag pryda med glimmande stenar. Jag ska bära min dyraste parfym.

När jag rider fram i full galopp på min skitgamla Libero så hör man bara vinden som viner och diamanternas rasslande. Man hör inte ens hovarna som dånar mot backen. Nä, inte ens Liberos frustande. Han springer så fort att manen fladdrar i mitt ansikte. Han springer så fort att han lyfter. Allt jag känner är de mjuka fjädrarna mot mina bara ben när vi lyfter. Up, up and away. Vinkar till världen när jag susar vidare på min vackra spanska pojke.

Det är nog inte så dumt att bli gammal.

Av Nina - 9 februari 2014 21:05

Det blåste, regnade och snöade när jag hämtade in Libero för ett motionspass. Han blev lika tokig som vädret. Jag fick kämpa med honom länge på lina innan jag vågade mig upp på ryggen. När jag väl fått ordning på min ponny så räckte jag över linan till mamma och hoppade upp. Bestämde mig för att bara få komma upp och skritta lite. Om jag skulle lyckas med det så var jag nöjd. Det gick bra och Libero lyssnade på mig.

Mamma lånade ut sin bil till mig idag eftersom Mavericken ännu är utan bromsar. Han fick åka med till Kalix för att göra ett besök på verkstan under veckan. Stackars Mavericken.

Av Nina - 8 februari 2014 21:19

Myslördag. Älskar lördagar. Vaknade supertidigt. Steg upp och fodrade pojkarna. Det snöade för fullt, var varmt och dovt.

När pojkarna fått sin mat kröp jag tillbaka ner i sängen. Det var skönt. Henrik slavade i köket och gjorde frukost ;)

Vi kollade OS på tv och hade en slapparförmiddag. När det var dags för lunch bestämde vi oss för att lufta skotern.

När vi kom hem mockade jag stallet och gjorde klart allt inför kvällen. Efter det dog jag på soffan ett tag. När jag vaknade hämtade jag in pojkarna och longerade Libero. Han behövde verkligen få komma ut och svänga sina lurviga idag. Han var så fin och jobbade på riktigt bra mot slutet. Blir så glad när han sköter sig. Han blev inte ens rädd för Henrik när han kom med skotern. Han fokuserade på mig. Det är lycka. Fina Libero.

I morgon kommer mamma. Hon ska hålla i när jag hoppar upp. Tänkte rida lite.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards