Min spanjor Dorado

Alla inlägg under juni 2016

Av Nina - 12 juni 2016 13:22

Ögonmåttet stämde inte riktigt :-D Man kan bara hoppa 150 cm på mitt hemmabyggda hinder. När jag sedan tog fram måttbandet och började mäta så flinade jag lite. Jäkla skit. Jaja, brukar ändå inte hoppa sådana höjder. Cielo hoppar bara högt när han ska rymma från hagen. Hoppade 130 cm på löshoppningen i Haparanda förra sommaren men sedan sa jag stopp. Ansåg att han nyttjat sin fulla kapacitet.

Av Nina - 11 juni 2016 23:44

Nu har även Tindra somnat. Alla tre hundarna har somnat under ett och samma år. Känns otroligt sorgligt. Sov gott fina Tindra.

Dessutom så har vi letat efter Bu, överallt, men vi hittar inte honom någonstans. Grannen såg honom för två dagar sedan. Då var han dit och fick sin dagliga ranson som består av en morot och ett Mariekex. När han ätit klart hoppade han hemåt. Vad som hänt på hemvägen vet jag inte. Vi hoppas att han han kommer hem snart.

Av Nina - 11 juni 2016 21:30

Men mammas häst kan få en puss den med :-*

Av Nina - 11 juni 2016 20:49

Hugo och jag har byggt hinderstöd idag. Som vi jobbat. Känner oss nöjda trots att vi bara fick ihop två stycken innan energin tog slut för vissa av oss.

På eftermiddagen bestämde vi oss för att städa och skruva ihop vår nya sängram. Blev inte riktigt klart. Ska vara lådor under men de får vi ta någon annan gång. Vi åt middag och åkte iväg till hästarna i stället. De kom i full fart när de såg bilen.

Min plan var att gå ut och göra klart men när jag kom ut gick jag in igen. Gick inte att vara ute. Om bara de där jävla myggorna kunde suga fett i stället. Då skulle jag kunna börja ta inträde till min gård. Intog soffläge och plötsligt slog det mig hur trött jag är.

Av Nina - 5 juni 2016 19:54

Var och sa hej till pojkarna när vi kom från Kalix. De kom och mötte upp när de såg mig. Finaste killarna.

Betessäsongen är igång på riktigt. Underbart! Resan gick helt odramatiskt. De backade lugnt ut och följde snällt med till hagen. Glada pojkar som direkt satte mulen i gräset. Drog sedan några språng och sprang lite. Men det är liksom inte värt att missa tuggtid för att rusa runt.

Av Nina - 4 juni 2016 23:52

I morgon bär det av. Hagen är klar. Betessäsongen sätter fart på riktigt. Känns roligt att föra iväg hästarna. De har nog, liksom jag, längtat. Jag har bästa betet. Har toppenförutsättningar för att motionera hästarna. Ska bygga en löshoppningsbana så jag kan komma igång att hoppa hästarna minst en dag/vecka. Libero är fortfarande rädd för bommarna så jag får ta honom lite oftare till en början så han kommer över sin fobi ;)

Det har blåst på i två dagar så myggorna har gått och gömt sig. Underbart!

Av Nina - 3 juni 2016 18:28

I går var jag helt knäckt. I onsdags regnade det. Den tropiska värmen som vi haft och som kom dagen efter gjorde att miljarder myggor kläcktes. Cielo ville in redan klockan fem och när jag tog in honom så vägrade Libero att komma. Han är verkligen svår att få in på kvällen. Han är en sådan som gärna sover ute. Det vill inte Cielo. Han vill sova inne.

Jag bekämpade myggorna efter bästa förmåga. Smorde in hästarna och sprayade stallet.

Idag är det toppenväder för hästarna. Det blåser storm. Inte en enda mygga. Jag känner mig ruskigt nöjd över det.

Jag och Hugo har precis kommit hem. Vi har varit och planerat vilken av ängarna vi ska stängsla in i helgen. Kommer att köra hästarna till betet. Vi har även tittat över vilken av ängarna vi ska bygga löshoppningsbana på. Cielo kommer bli nöjd och Libero han behöver få träna. Han är fortfarande ruskigt spänd på hinder.

Av Nina - 2 juni 2016 07:22

Jag har verkligen världens bästa veterinär! Hon behöver liksom bara visa sig så tillfrisknar hästarna. Ska hänga upp en bild på henne i stallet så alla i stallet håller sig friska.

Cielo fick en kortisonspruta och i går kom myggmedlet hem i brevlådan. I går kväll var han i tiptopform. Känner mig sjukt nöjd!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards