Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Nina - 7 augusti 2011 22:33

Från och med i morgon startar det en ny termin på jobbet. Jag firar det med att göra om lite i min blogg. Har bytt bakgrund, fixat ny header och bytt presentationsbild. Jag har tänkt göra det en längre tid men det har på något sätt känts som att jag i och med detta städade undan Dorado för gott. Minnet av när jag stod där gråtande med bara en grimma kvar i handen är fortfarande alltför tydligt. Valde därför att ha med honom i min header för att försöka komma ihåg de bra stunderna. Jag vill komma ihåg allt det bra och hur mycket jag älskade min vän. Jag vill att det goda ska tränga igenom det sorgliga. Jag har därför valt att fortsätta kalla min blogg för "Min spanjor Dorado". Det var trots allt där det började, med Dorado. Det var han som gjorde att jag började blogga och nu är jag riktigt glad för det. Jag har alla mina minnen och många av våra dagar tillsammans bevarade just här, i vår blogg. Jag kan gå tillbaka och läsa allt bra och mindre bra som hänt. Jag kan kolla bilder och snyfta lite. Han finns inte bara i mitt hjärta utan kommer alltid finnas med på ett hörn här, i vår blogg.


Nu måste jag försöka att komma i säng. I morgon är det arbete som gäller. Helt sjukt att fem veckor gått så fort. Jag saknar Norrbotten otroligt mycket och det känns som att jag har så många minnen därifrån denna sommar. Minnen som jag kommer att hålla kvar vid och tänka på om och om igen. Så tack till mina vänner och till mina föräldrar för att ni gjort min semester så underbar. Nu är det vardagen och de vänner som gör min vardag så speciell som gäller.

Av Nina - 7 augusti 2011 20:52

I morgon är det dax att gå tillbaka till jobbet igen. Det känns lite vemodigt. Tillbaka till rutinerna, ansvaret och de tidiga mornarna. Jag har verkligen hittat min tillvaro, det är skönt att vara ledig. Bara behöva tänka på sig själv, inte ta hänsyn till någon annan. Tyvärr kan det inte vara så i evigheters evigheter.


Jag måste säga att jag är lite besviken på min slappardag. Hade önskat att jag skulle kunna glida runt på min bräda i flera timmar. Jag har blivit så bortskämd med det fantastiska norrländska vädret att jag helt glömt bort att det faktiskt kan regna ibland. Tyvärr inträffade det på min longboarddag. Jag har sovit en hel del. Har varit supertrött. Nu däremot är jag pigg, väldigt pigg så jag kommer aldrig att kunna somna i kväll. Det tråkiga vädret har däremot medfört att jag har ett fantastiskt värorganiserat skafferi. Har länge tänkt ta tag i det men det har liksom inte blivit av.


Sitter här med lite dåligt samvete. Jag är inte en så vidare bra vän. Jag har varit helt uppslukad i mig själv idag. Har ritat och blir då helt okontaktbar. Kan inte annat än be om ursäkt till alla de som försökt då kontakt med mig de senaste timmarna. Jag bara blir så här när jag greppar tar i pennan. Då är det den som styr och hela världen utanför den bild jag ritar bara försvinner. Bilden jag arbetat med är klar i alla fall, även om den inte blev klar när jag önskat att den skulle vara färdig. Det ska bli spännande att se vad jag ska rita härnäst. Jag vet aldrig riktigt förrän pennan har landat på pappret. Jag har länge funderat på att försöka mig på att rita Saras svarta hingst Teddy. Någon gång ska jag våga prova. Hoppas det är snart. Skulle vara så spännande.


       

Av Nina - 7 augusti 2011 11:03

Tog en lång promenad med Nemo i morse. Vi sov länge och hann precis hem innan det började regna. Det är legalt att sitta i soffan och kolla tv när det är tråkväder ute. Jag har planerat att åka en hel del longboard idag. Trist att det blev regn. Men nu kan jag vara inne i stället och njuta av min home makeover. Jag har äntligen fixat klart här hemma. Det blev toppen med de nya röda stolarna. Känner mig så duktig. Fixade till och med ihop en ny fönsterlampa till köket och den fungerar!


I går var det min kompis födelsedag. Jag bestämde mig för att göra en skiss till honom. Tyvärr hann jag inte klart och den är fortfarande bara halvklar med massor kvar att göra :( Lite tasktig bildkvalitet eftersom jag fotade i går kväll när det enda ljus som kunde erbjudas var ljuset från lampan jag hade på skissbordet. Men du kan i alla fall skapa dig en uppfattning om bildens helhet.


 

Nu ska jag fortsätta att slappa. Inta ryggläge i soffan och kolla film. Ha en toppendag!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards