Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 9 augusti 2011

Av Nina - 9 augusti 2011 21:29

Jag vaknade 05.13 i morse. Mådde inte riktigt som jag skulle. Jag hade drömt. Vet inte om man kan se det som en mardröm men det var en konstig dröm i alla fall. En dröm som fick mig att må dåligt. Kunde inte somna om så jag låg och funderade. Drömmen handlade om att min iPhone hade blivit stulen och jag stod inför att jag inte hade råd att köpa en ny. Jag var tvungen att köpa en vanlig knapptelefon. Jag skulle därmed aldrig få smeka skärmen på min kära iPhone mer. I min dröm kunde min tillvaro inte bli värre än den var just då.


Jag vet inte vad drömmen egentligen ville säga men jag tror att jag blivit någonting som jag inte vill vara. Jag har blivit en materialist. När jag funderade på vad jag egentligen har som jag tycker mest om av allt. Min bil hamnade högst upp, sedan kom min longbord och självklart min nya coola cykel. Det är bara materiella saker. Tänkte att jag måste sluta shoppa en massa dyra saker. Skänka bort mer pengar till de som verkligen behöver dem. Nu är det inte som att jag tänker sälja allt jag äger och flytta ut i en hydda i skogen. Ska bara tänka mer på de som verkligen behöver min hjälp. Jag har alltid varit sådan förut. Måste ha slagit slint alldeles för mig när Dorado dog. Alla hanterar sorg olika. För mig verkar det vara så att jag försöker köpa mig lycka. Och lycklig är jag. Jag älskar att glida fram på min cruisingcykel och jag känner draget i min bil. Det finns ingen härligare känsla än att glida fram på min longbord. Men det kanske får vara stopp nu. Att sprätta tusentals kronor på möbler bara för att försöka skapa sig ett hem som jag ska trivas i. Jag trivs ju redan i mitt hem. Jag har allt jag egentligen behöver. Men det blir som att jag bara måste ha och jag har ju råd så varför inte? Frågan är varför? Behöver jag verkligen köpa det?


Jag började att tänka till redan idag. Har varit och fixat mig nya färgpennor till min solskiss. Valde pennor länge och väl. Valde till slut de dyrare för i och med att jag köpte dem så gav jag några kronor till Barncancerfonden. Det kändes bättre. Då var det inte bara jag som fick användning av produkten. "Win-Win" som min lärare i marknadsföring på gymnasiet alltid sa.

Av Nina - 9 augusti 2011 18:41

Sitter här och njuter av en smootie. Självklart baserad på sojamjölk. Har blandat i blåbär och hallon. En riktig c-vitaminkick med andra ord. Underbart gott är det i alla fall. Har även kokat mig en kopp med te. I tevattnet ligger en påse vitt hallonte som jag spetsat med färska myntablad. Jag bara lyxar mig denna tisdagkväll.


  


Nemo pockar på min uppmäksamhet. Han är smått uttråkad. Vi var precis ut och skulle kasta lite boll. Vi hann bara tre meter innan åskan började att mullra och regnet öste över oss. Vi får helt enkelt vänta ett tag. Sitter och piffar lite med min webbutik. Var ett tag sedan. Ta gärna en titt.


http://630338.spreadshirt.se/

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards