Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 14 augusti 2011

Av Nina - 14 augusti 2011 21:15

Har varit riktigt effektiv idag. Har prickat av den ena tråkiga saken efter den andra på min "Att göra lista". Har till och med gjort det tråkigaste jag vet utan att klaga. Hatar att städa toaletten. Vet inte varför jag har sådant motstånd till detta, det går trots allt rätt så fort när jag är igång. Färgade bort det röda i håret och är nu helt svart igen.


  


På eftermiddagen kom Emme på besök med sina föräldrar ;) Vi fikade och hon röjde runt i lägenheten. Hon påpekade att hon ville ha Daado och pekade på min tröja. Har tyvärr inte hemma några barnkläder så jag måste nog fixa en till henne. Kan inte säga nej när hon ber så snällt. Jag kollade igenom vad som fanns av det som jag fått hem. Hittade en tröja till min älskade syster. Hon har inte samma storlek som mig och nästan allt som kommer hem är i storlek M för att det ska passa mig. Ibland har man dock flyt och det hade jag idag. Kan ju inte ha min främsta reklampelare att springa runt med andra kläder än just mina ;) Det ska synas att hon är min syster. Har trots allt bara en, så henne måste jag vara rädd om. Hon blev nöjd och jag tyckte att hon passade extra bra i just mina kläder. Hon blev ännu snyggare än hon redan är :)


Som beröm till mig själv för att jag varit så effektiv och duktig idag så gav jag mig själv tillåtelse att sjunka in i en ny teckning. Det är lite heligt för mig att få sitta och teckna på söndagarna. Har haft en bild i huvudet och nu har den äntligen skissats upp på papper. Tror jag ska kalla den "Heaven". Den är bara halvfärdig men ett smakprov skadar aldrig.


   

Av Nina - 14 augusti 2011 11:27

Vi hade kräftskiva igår. Mmmm, det var gott. Jag har en tendens att dyka upp på alla ställen där man serverar Västerbottenspaj ;) Det var tur att jag hunnit vara med Nemo och gå femman på morgonen. Kunde vräka i mig den ena godsaken efter den andra utan att få direkt dåligt samvete. Hade åkt longboard till partyt så jag tog en extra lång sväng när jag åkte hemåt. Det var skönt att känna den friska luften bita i kinderna. Säger med detta inte att jag gillar hösten. Jag vill inte att det ska bli kallt och jag gillar inte att det är kallt på morgonen när man cyklar iväg till jobbet för att sedan vara supervarmt när man cyklar hem igen. Blir helt förvirrad av sådant.


Nu ska jag färga håret. De röda försvinner och blir svart igen. Behöver dock inte oroa mig, för det känns lite jobbigt. Jag trivs med mitt röda, livar upp mitt svarta och det känns som jag. Tyvärr har jag inte varit så snäll med det röda och det har tappat färgen. Har varit svårt att skydda det mot den starka norrländska solen och det underbara badvattnet. Det har inte tappat mycket färg men alldeles nog för att jag ska irritera mig på det. På tisdag har jag en tid hos Ida och hon kommer att sätta dit nya röda till mig. Blir toppen :) Längtar redan!

Av Nina - 14 augusti 2011 11:23

Today I don't feel like doing anything. I just want to lay in my bed...

 

         

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards