Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 12 mars 2015

Av Nina - 12 mars 2015 20:53

Idag tog vi limousinen ner till stallet. Hugo har nattat hästarna. Det var två tröttisar som fick sin kvällsmat.

Cielo förstod inte vad som var så spännande. Var ju bara en människa, som dock kändes väldigt liten. Libero däremot, han undersökte från topp till tå. Försiktigt, försiktigt som att han visste precis hur läskig han måste vara i ögonen på någon så liten.

Dagen har rullat på i ett svindlande tempo. Men vi har hunnit med så mycket. Men det kan ju ha att göra med att vi stiger upp halv sex i vår familj. Vi tog en riktigt lång promenad i den underbara solen. Sedan mockade vi stallet och gjorde all marktjänst färdigt.

När vi kom in så käkade vi och sedan bestämde vi oss för att leka lite. Vi lekte att Nemo skulle besöka ett spa. Han fick duscha sig. Vi skrubbade och borstade. Jag bar in Hugos stol i badrummet och lyfte upp Nemo i handfatet. Hugo satt i sin stol och skrattade medan Nemo såg både lite kränkt och dränkt ut. Som plåster på såren lekte vi med honom tills han blev alldeles trött.

När vi lekt klart så chillade Hugo medan jag försökte skissa lite på ett mönster till ett klädesplagg. Han lekte lite för sig själv men bestämde sig sedan för att läsa lite.

När han läst klart var han både hungrig och trött så vi skyndade oss att äta en mumsbit innan ögonen ramlade igen. Bäddade ner honom i vagnen och hämtade Libero från hagen. Äntligen! Nu är han haltfri. Överskottsenergi till tusen. Longerade i 45 minuter och det gick så bra! Precis när jag släppt ut honom och tagit in Cielo så bestämde sig Hugo för att vakna. Typiskt. Det fick bli en rask barnvagnspromenad för lilla C. Han skötte sig utmärkt och gick bakom mig hela tiden. Han är verkligen en vältränad handhäst. Jag är glad att jag jobbat så mycket med honom redan som föl trots att han gick på lösdriften. Har igen det idag. Förra året så åkte jag spark med honom flera gånger i veckan. Han tyckte verkligen att det var superkul. Jag också för den delen, tills jag råkade ta mormors gamla spark och handtaget lossnade i nedförsbacken. Det var aningen svårstyrt då. Fick använda hästen som broms.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards