Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 12 augusti 2015

Av Nina - 12 augusti 2015 22:06

Hästar är hårda-människor mjuka. Dålig kombo. Eller kanske inte, förrän då hästen bestämmer sig för att plöja ner människan i marken.

Ligger här, känner mig mörbultad. Hade ett så himla bra pass med Libero idag. Longerade. Jag bara stod där och han lyssnade på minsta lilla kommando. Han galopperade lugnt och fint. Jag bara stod där och kände mig så stolt. Tänkte tillbaka på förra sommaren då han precis kom runt på volten i lina. Sprang som en galning. Nu är det helt otrolig skillnad.

När vi var färdiga så tog jag med honom till vattnet för att ta bort svetten. På väg dit så blev han rädd för någonting och sprang rätt över mig. Jag for i backen med en jäkla smäll och longerlinan trasslade sig fast i handen. Jag släpades bakom honom. När han äntligen stannade så kände jag en intensiv smärta i min vänstra arm. Båda knäna och ena armbågen var skrapad. Glasögonen låg där jag landade när jag for i backen. Jag reste mig upp, stönade lite, skrapade bort grus och lera. Svor lite, ojjade mig över smärtan i ena armbågen. Tog fast hästen och rengjorde honom. Tvättade sedan bort leran från händerna. Långa rivsår på insidan av handflatan, ni vet så där som man fick när man ramlade med cykeln när man var liten. Svider som attans.

Släppte ut hästen. Vi åkte hem, Hugo och jag. Somnade halv ett och vaknade klockan fyra. Helt skum i kroppen och armen gjorde verkligen svinont. Lyfte med möda upp Hugo och bestämde mig för att åka till akuten. Ska på röntgen i morgon, kl.7.30 Sedan tillbaka till akuten för svar på plåtarna. De tror att jag behöver gipsas men jag talade om för dem att jag aldrig brutit någonting så det är ingen fara denna gång heller. Är nog bara mjukdelarna som fått sig en ordentlig törn. Var trots allt en jävla smäll.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards