Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 11 augusti 2016

Av Nina - 11 augusti 2016 23:16

Tänkte sätta upp skyltar vid vägen för att uppmärksamma bilisterna, eller varna :-D Har skissat på lite olika alternativ. Tror jag kommer att fixa någonting som kommer se ut ungefär så här:

Av Nina - 11 augusti 2016 22:08

I går fixade jag lite i stallet. Har målat den vägg som vissa av mina hästar ätit på...massor. Det var tråkigt men fint blev det! Nu är det bara resten kvar. Ja, och så själva tvättandet.

I morse åkte vi iväg med Mondeon till verkstan. Där fick han nya däck. Han verkade väldigt nöjd. Nu på kvällen fick han sitt första bad efter att han flyttade hit :-D Kändes liksom på tiden. Ska även dammsuga någon dag. Tog det värsta dammet med en våtservett för några dagar sedan. Blev som ny! Hugo somnade i bilen när vi åkte hem. Lyfte över honom i vagnen och skyndade mig ner i källaren. Röjde och kastade massor med skit. Det behövdes verkligen. Nu ska jag bara tvätta alla stallkläder!

När vi ätit en sen lunch åkte vi iväg till hästarna. Hade bestämt oss för att bygga upp en löshoppningsbana till Cielo. Hugo ville rida men blåsten gjorde till och med coola lilla C lite på tårna, så när jag förklarat så nöjde han sig med att han får rida någon annan dag. Hugo var så nöjd när han fick vara med och bygga banan och staketet. När vi hämtade hästen placerade jag barnet på insidan av ringen. Det tyckte han var toppen eftersom jag sa att han har den viktigaste uppgiften, att ge godiset. Han fick dessutom ha på sig hjälmen, det tycker han är tufft.
-Hugo cool :-)

Cielo hoppade och var superglad. Plötsligt hoppade han dock över både staketet och diket i ett enda hopp. Jag bara stod där och fattade noll. Cielo också. Han tittade ut över ängen och fattade nog inte riktigt vart hindren tog vägen :-D Hugo var dock snabb och ropade att han får godis. Då hoppade han tillbaka igen. Han fick sitt godis och sedan var det färdighoppat! Tackade Hugo för den snabba insatsen eftersom jag själv bara stod helt fastfrusen. Livrädd för att hästen skulle sticka iväg.

När Hugo somnat på kvällen bestämde jag mig för att gå ut för att göra ännu en insats med ogräset som snart tagit över hela gruset på gårdsplanen. Kajsa kom också och hjälpte till. Jag trodde dock att det var Freja men när jag vände mig om såg jag att hon höll på att gräva lite längre bort. Här är verkligen snurriga familjen. Lät Kajsa hoppa med oss lite och när vi skulle gå in tog jag fast henne och satte tillbaka henne i buren. Där låg det maskrosblad och rabarber. Då slog det mig att det nog var "någon" som glömt att stänga dörren efter att han matat sin kanin.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards