Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 12 september 2009

Av Nina - 12 september 2009 21:17

  


Har funderat lite på 3s reklam om att ha fasta telefonen i mobilen. Är det någon som har testat detta? Synpunkter mottages varmt.


När jag mockat klart och tagit in Dorado idag så blev jag väldigt ridsugen. Hade ju inte tänkt rida på några dagar för att hinna kurera kroppen lite. Men nu ångrar jag mig inte.


Tog ut Dorado på en galopp runt stubbåkern. Det var superkul. Jag kunde känna hur den först lite spända och omotiverade hästen började arbeta med benen under sig. Han vågade ta i och sträcka ut ordentligt. Det är helt underbart att känna vinden vina i öronen. Att bara vara ett med hästen. Känna manen slå mot ridhandskarna. Frustandet och sedan ångan av svett som når näsan.


Det är underbart att sedan kliva av och känna hur benen darrar av ansträngning av att jag stått i lätt sits alldeles för länge.

Av Nina - 12 september 2009 15:01

Nu sitter jag här, det är lördag. Veckan har rusat fram. Tog en låååång sovmorgon idag. Har bara tagit det lugnt här hemma i flera timmar. Dammsugit, lyckats stryka alla mina blusar och skjortor, städat min ena garderob, förberett inför kvällens middag hos Milla och Peter. De hämtade barnvagnen igår, den är superfin! Längtar tills jag får knuffa runt med babyn i den och leka moster. Kommer vara så bra på det =)


Det har varit en pärs att få veta vad reparationen av bilen kommer kosta. 6500 kr, och det var den röda pricken i protokollet. Utöver detta pris tillkommer även priset för den gröna pricken. Suck. Fick dessutom ett brev från bilbesiktningen där de meddelade om när min pärla ska besiktigas. Konstaterade att jag inte har mycket tid på mig att åtgärda mina punkter.


Veckan har även bjudit på ett som vanligt högt tempo på jobbet med föräldramöte, kamratstödjarmöte, möte med studie och yrkesvägledaren, skoljoggen, föreläsning med Igor Adonis och helt underbara ungdomar. Tänk vad bra jag har det. Ungdomarna håller på att avsluta "Rock legends adventure" och jag ser fram emot att få ta del av deras redovisningar måndag, tisdag och onsdag.


Dorado och jag tränade på spansk skritt vid hand igår, han är lite motvillig. Tittar på mig som att han inte förstår varför han ska kunna det? Kommer inte rida på några dagar eftersom jag är lite krasslig. Dorado och jag får hitta på andra aktiviteter, tror vi under dessa dagar kommer kunna utveckla den spanska skritten.


Arbetsveckan avslutades med en kräftskiva med mina underbara kollegor. Vi hade det supermysigt och rosévinet smakade utmärkt till kräftorna.


Nu ska jag strax iväg till stallet och fixa middagsfodringen samt aktivera min kuse. Lägger upp lite bilder på hur fint det blev i mitt kök. Har nytt bord. Sen har jag fixat ett turkost tema inspirerat av sextitalet.

      

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards