Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 2 maj 2014

Av Nina - 2 maj 2014 22:08

Jag och Isak passade på att baka lite cupcakes. Vi hjälptes åt. Jag gjorde smeten och Isak fixade formarna på plats. När jag delat in smeten i formarna så satte jag in dem i ugnen, Isak höll reda på tiden och satt snällt och rapporterade varje utvecklingsstadie. Nu i kväll har jag satt grön glasyr på dem och Isak har dekorerat dem med marschmallows. De blev supergoda.

Av Nina - 2 maj 2014 22:02

Veterinären fick förhinder förra veckan så hon kom idag i stället. Eftersom jag fick vänta ett tag så hann jag packa 20 höpåsar samt fylla hö i hagen. Jag skrubbade hästarna ordentligt. Fick bort massvis med hår och glansade sedan både man och svans. Svansen flätade jag så den inte skulle bli lerig. Putsade och gjorde snyggt i stallet. Precis när jag lastat en sista vagn med hö så kom hon. Snacka om att vara effektiv. Nu är båda pojkarna vaccinerade. De är så bra mina pojkar. De tittade så nyfiket på henne och ingen av dem reagerade fast de fick en spruta på vardera sida om halsen.

När hon åkt gick jag ut och röjde lite på gården. Tog sedan en rajd i hagen. Cielo har här tidigare fått tag på en isoleringsskiva av frigolit som jag hade under vattenbyttan i höstas. Den har han demolerat och spritt ut över hela hagen. Har nu plockat upp varenda liten bit. Tog sin lilla tid. Fixade staketet och bar ner spånbalar till stallet.

Henrik har äntligen spikat upp listerna i vardagsrummet, den gamla tvättmaskinen har åkt ut och den nya tvättmaskinen är på plats. Det känns skönt att ha en tvättmaskin igen. Den är dessutom väldigt fin. Maverickens nya sommardäck är hämtade och kommer förhoppningsvis på plats på bilen i morgon.

Jag städade toan från tak till golv. Dammsög, plockade undan och plockade med tvätten. Tog tag i disken och hämtade sedan in pojkarna. De var inte så noga med att gå in idag men kom snällt med i alla fall. Jag verkligen älskar att gå till stallet på morgonen, pojkarna är alltid så trötta då. Då känns det inte lika jäkligt när man själv känner sig döende. Jag älskar att gå till stallet på kvällen också för då är Libero alltid så mysig. Han vill bara goas, känns som att man inte riktigt vill slita sig när han är så myssjuk.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards