Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 27 januari 2015

Av Nina - 27 januari 2015 19:09

Tog ut hästarna tidigt och kröp sedan under täcket ett litet tag till. Samlade energi. Efter att vi käkat frukost tog vi en promenad i det underbara vädret. Hugo somnade på en gång. Pratade med Milla i telefonen hela vägen. När vi väl var hemma igen så mockade jag stallet. Kom på att jag skulle hämta en gran till pojkarna. Klev av från vägen och plopp så gick snön högt upp på benen. Hittade en gran och sågade ner den. När den väl ramlade så insåg jag hur lång den var. Suckade eftersom jag då insåg att den förmodligen skulle vara tung också. I det hade jag helt rätt! För att kunna släpa den med mig så var jag tvungen att vända den. Tänkte först att jag reser den men insåg väldigt snabbt att det kommer inte att hända. Fick dra, slita och rycka för att till slut lyckas få den på rätt köl. Plumsade fram i djupsnön och drog min gran så svetten lackade. Väl uppe på vägen knuffade jag barnvagnen med den ena handen och i den andra hade jag granen. Ju längre jag gick desto längre blev min arm, kändes det som. När jag äntligen var framme vid hagen hade jag blodsmak i munnen och hela kroppen darrade. Pojkarna blev dock väldigt glada. Fick inte med hela granen i bild.

Tog Kotten med mig och gick in. Vi käkade lunch och lekte lite. Kotten blev trött och jag drog på honom ytterkläderna. Bäddade ner honom i vagnen, rykte med mig kapsonen och longerlinan i förbifarten. Parkerade nere vid ridbanan och Cielo anmälde sig att longera först. Eller vet inte vad motionen denna dag egentligen kallas. Att springa i lina. Oseriöst, men fortfarande motion. Här gäller det att passa på och då är alla motionsformen tillåtna :)

Gjorde ett snabbt byte av häst och Libero jobbade. Oj, vad han alltid tar uppgiften seriöst. Det märks så tydligt när man tar ut honom efter lilla C.

40 minuter var hann de få innan Kotten började röra på sig. Släppte tillbaka Libero i hagen. Hämtade in posten och bar in ved. Sedan blev det mys för hela slanten. Nu ska Kotten snart vila igen så vi ska gå ut och packa några höpåsar, bära in mer ved och ta in hästarna. I morgon blir det tidig uppstigning, är babymassage på schemat.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards