Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Nina - 24 april 2011 18:12

       


Detta är Pinoccio. Han är min lilla vovve som bor hos mamma och pappa. Han är min ögonsten :)


Pinoccio åker cykelkorg. Han bara älskar det :) Vhhiii, vad det går!


 


Nu ska jag ta en kopp med örtte innan jag tar en promenad med Nemo.


   

Jag älskar färska kryddor och har alltid flera olika sorter hemma. Idag har de fått en ny bytta. Snyggt blev det...


     Ha en underbar kväll mina vänner! 

Av Nina - 24 april 2011 13:00

...för vad som komma skall. Jag har putsat och städat bort all gammal dynga samt tömt alla grejor ur den. Ifall jag i morgon bestämmer mig för att skriva papper på den Ford Maverick som jag reserverat. Just nu lutar det åt att jag går dit och skriver på papprena så att de kan påbörja arbetet med att fixa ett drag samt installera motorvärmare i min drömbil. Men vem vet, inom 24 timmar kan jag ha hunnit ångra mig. Har trots allt en bil som är betald :)

Av Nina - 24 april 2011 12:57

Jag vill med detta inlägg tacka min snälla kompis Kristina. Jag fick ställa min hästtransport hos henne när jag inte hade någonstans att ha den. Kristina, du har ingen aning om hur mycket det var värt för mig! Du är bäst :)

Av Nina - 24 april 2011 12:36

Jag spenderade min morgon i går med att packa undan Dorados grejor i flyttkartonger. Det var med tårar i ögonen jag ännu en gång blev tvungen att inse att jag är hästlös. Jag stuvade in alla grejorna i hästtransporten och i morse åkte mamma och pappa norrut. De tog med sig alltihopa. Jag vinkade inte bara av dem, jag vinkade av hela min tillvaro. Dorado är borta och jag måste inse att om jag ska ha en ny häst så måste jag göra en seriös sparplan. Även om jag inte vill ha en ny häst just nu så måste jag ha pengarna den dagen då jag bestämer mig för att ta tag i hästeriet igen.


Innan jag köper en ny häst så finns det andra materiella prylar som jag vill ha som jag ska köpa mig. Min drömbil är en Ford Maverick. Jag har nu hittat en sådan, jag har till och med reserverat den tills i morgon. Måste fundera lite. Det är svart, 4WD, automat, 3.0 V6. Det är i mina ögon den ultimata hästbilen. Jag kommer aldrig behöva stå och svära med hästtransporten fast i snödrivan eller på blankisen när jag MÅSTE iväg till kliniken.


Pryl nummer två är en longboard. Jag har önskat mig en sådan i nästan 10 år. Har bara aldrig tagit mig för att köpa någon. Den jag vill ha finns att kolla på här :

http://www.hollywood.se/sv/product/13443/midnight-light-complete-9-375-x-38-longboard#filter-4


Pryl nummer tre är en cruisercykel. Jag vet dessutom en sådan till salu just nu. Den är turkos med blommor och gula kaniner på ramen. Supersnygg! Det tar mig till pryl nummer fyra som är en hybridcykel. Men jag har redan två cyklar och därför måste jag verkligen fundera på vilken av dessa två jag behöver mest ;)


Pryl nummer fem är egentligen ingen pryl, jag vill byta ut stripsen på min hästtransport och sätta dit röda och gula (spanska flaggans färger). Skulle var skitsnyggt.


Pryl nummer sex har jag redan fått. En Pippi-tröja!


Pryl nummer sju är en tatuering. Har alltid tänkt att jag ska tatuera en yogaposition i nacken, typ krigaren eller någonting liknande. På senare tid har jag dock börjat att vackla. Vill nog hellre ha ett porträtt på axeln. Vill ha en bild av Dorado tatuerad på min axel. Någon som vet en bra tatuerare i Västerås/Stockholm?

Pryl nummer åtta är uppenbar. Det är en brun liten PRE-häst   Mitt mål!


I morgon kanske jag har två prylar från min måste ha innan jag dör lista ;)







Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards