Min spanjor Dorado

Alla inlägg under oktober 2013

Av Nina - 17 oktober 2013 20:45

När jag kom ner till stallet för att natta så hade pojkarna redan somnat. Cielo vägrade att stiga upp. Gav honom hö och fick mocka runt honom. När jag var klar och stängde boxdörren sträckte han på sig och klev upp :) Libero var väldigt myssjuk. Tog av honom täcket och pysslade. Han njöt i fulla drag.

Jag älskar verkligen mitt stall. Och pojkarna gör det också. Det är så lugnt och tyst. Det är aldrig någon som bankar i väggarna eller surar när jag fodrar. De står snällt och väntar. När jag tar ut dem på morgonen så leder jag dem tillsammans och de följer snällt med. Ibland hamnar dock junior på efterkälken, men det är bara för att få ge Libero ett tjuvnyp i täcket. Libero tar det dock det hela med ro och suckar över hur lillebror uppför sig. När jag tar in dem så ställer de sig snällt och väntar sida vid sida medan jag öppnar grinden. När jag ger dem kommando så följer de med som att de aldrig gjort annat. Helt otroligt vilken skillnad det är på mina pojkar från i våras. Då gick det inte att leda dem trots att jag tog dem en åt gången ;) Det var full fart från det att jag öppnade grinden till jag fick in dem i stallet. Då var jag rustad med hjälm och kedjegrimskaft. Idag är det vanligt grimskaft, även när jag åker och tränar med Libero. Lugna, harmoniska och underbara individer. Kan inte annat än älska dem.

Av Nina - 17 oktober 2013 13:05

Jag vill inte alls ha mitt sovrum så som jag tidigare tänkt. Jag vill ha det precis så här! Ska prata med snyggHenka. Kan ju inte vara så svårt att fixa. Tack för tipset Liza, gulligt av dig att du tänkte på mig när du såg bilden  .

 

Av Nina - 16 oktober 2013 21:11

Ibland irrar skogens konung omkring på fel ställe. Idag hade två av dem kommit på villovägar. De sprang sida vid sida med Mavericken. Jag hann studera dem länge innan de bestämde sig för att passera över vägen. För två veckor sedan dök det upp en stor konung på vägen mitt framför mig. Jag bromsade allt som gick och Mavericken knuffade lite på honom men han klarade sig oskadd. Tror ryktet gick över skogarna. Man ska inte springa mot pansarMavericken. Då knäar han en. Det var nog därför dessa två avvaktade. De var lite yngre och mindre. Mer rädd om sina liv.

Av Nina - 15 oktober 2013 20:46

Libero, vackra underbara Libero. Bästa Maria, mer pedagogisk och förstående tränare från man leta efter. Libero bara älskar henne och han visar det verkligen. Ser hur han gör sitt bästa när hon jobbar honom och han ser så glad och tacksam ut hela tiden. Både Libero och jag var lite spända idag. När vi ridit ett tag var vi båda avslappnade. Libero trampade på och jag kunde slappna av och känna vilken underbar häst jag har.

Av Nina - 15 oktober 2013 00:37

Är nu äntligen hemma. Efter en långweekend i Västerås som avslutades i huvudstaden kan jag nu dra in den välbekanta friska, rena norrlandsluften i mina lungor. Höstråna hänger i tightsen och den fina stadsjackan är täckt av hästhår. Håret är rufsigt av hästpussar. Men vad gör det? Home sweet home. Det är här, med hästarna, Nemo och snyggHenka jag hör hemma. Här, på mig alldeles egna hästgård. Saknar bara en sak...

Av Nina - 13 oktober 2013 19:30

Oj, vad det gick smidigt. Emme är nu i badet. Hon ska skrubba bort ansiktsmålningen. Jag ligger och tar igen mig, väntar på att läsa godnattsaga.

Partyt var en succé. Djungeltema är att rekommendera.

Av Nina - 12 oktober 2013 00:08

Skönt att du också är här. Skulle sakna dig annars.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards