Min spanjor Dorado

Alla inlägg under oktober 2013

Av Nina - 11 oktober 2013 19:21

Är på väg till Västerås. Lilla Emilia fyller fyra år på söndag. Jisses, vad tiden går fort. Känns som att det var i går jag höll det nyfödda knytet i mina armar. Älskade Emme. Har längtat efter henne så mycket att det gör ont i hela kroppen när jag tänker på henne. Jag är framme sent så jag träffar inte henne förrän i morgon men jag har blivit förvarnad om att hon tänker väcka mig tidigt. Det tvivlar jag inte på.

Av Nina - 11 oktober 2013 08:19

Micke kom förbi för att säga hej i går. Han hamnade snabbt i arbete. Han jobbade glatt samtidigt som han muttrade över att snyggHenka slutar sent...väldigt lägligt. Tore kom med traktorn och gafflarna. På gafflarna hade han min nya sadelkammare. Han och Micke hjälptes åt att placera den bredvid stallet. Det blev riktigt bra. För att ta sig fram till det stället där jag var helt säker på att jag ville ha den så var de tvungna att knuffa undan balarna och göra plats. Ingenting ska vara enkelt. Eftersom byggnaden tryggt vilade på traktorns gafflar så var det handkraft som gällde. Starka pojkar. 


När byggnaden var på plats så erbjöd sig Micke att hjälpa mig med att få in en höbal i hagen. Det kommer han förmodligen aldrig att erbjuda sig om att göra igen. Vi samarbetade och snabbt hade vi dock balen på plats i hagen. Han höll dock på att bryta ihop när han fått ner den från vagnen, och jag konstaterade att den inte stod exakt där jag tänkt ha den. Han bröt ut i värsta skrattanfallet. Det är hårt att hälsa på ute på landet. 


Precis när vi fyllt hönäten klart och kört in fyrhjulingen i garaget så gled Henrik in på gården. Han kom lagom till finliret. Han kom med ut på promenad med Nemo. Efter det fick han diska, jag gjorde det roliga, lagade mat. Han hängde tvätt också, eftersom jag somnade medan maskinen tvättade. Känner att Henrik är här för att stanna. Min moster ringde och nyfikade sig om honom i förrgår. Jag sa att vi träffats genom en kontaktannons. Att jag skrivit att jag ville ha "svar med foto på skruvdragaren". Hon tyckte det var superkul. Jag fick dock erkänna att jag inte alls skrivit någon kontaktannons och att jag träffade honom för första gången när han var och kollade vad det skulle göras för byggarbete i mitt hus. Han låg dock snabbt på plus när han satte in mina nya stallfönster. Då såg jag att han hade en rejäl skruvdragare , med andra ord en kille värt att satsa på  . Haha, kanske inte helt sant att jag kollade på hans skruvdragare. Konstaterade bara att han var snygg och sprang sedan vidare. Hade inte tid att stå där och samtala. Inte förrän flera månader senare...

Av Nina - 8 oktober 2013 22:11

[Bild]

Av Nina - 8 oktober 2013 22:03

Dagens träning utgick på grund av sjukdom så vi roade oss kungligt på egen hand. Vi lasttränade. Libero är en försiktig pojke som följer varje steg jag tar. Att gå in i transporten på egen hand var dock inte läskigt eftersom det fanns mat att få när man kom fram. Efter några trevande försök så kunde jag få in honom och han stod snällt när jag stängde bakbommen. Duktig pojke.

Cielo trampade in på första försöket och var supernöjd med den nya leken. Han är så rolig. Allt är verkligen en lek för honom. Han stod snällt och väntade när jag stängde för. När jag öppnade och lockade på honom så backade han lugnt ut. Underbara lilla C.

Av Nina - 7 oktober 2013 19:29

Myssöndag. Promenad i solen med Henriks hand i min. Tycker det skulle vara söndag fler dagar varje vecka.

Av Nina - 7 oktober 2013 10:58

SnyggHenka är klar med min nya stalldörr! Jag har dock inte tagit någon bild på den    Får göra det i eftermiddag. Ska måla den under veckan. Är supernöjd! Den blev verkligen hur fin som helst. Jag måste fixa ett nytt handtag eftersom jag beställt ett som öppnas åt andra hållet. Det är så typiskt mig. 


Medan han gjorde klart dörrarna så jobbade jag hästarna. Libero har varit halt i ett framben. Det kan vara någon i hans hage som sparkat honom i bogen. Vi har dock inte någon aning om vem den skyldiga kan vara. Longerade honom i går och han var såååå fin! Rörde sig som aldrig förr, bar sig och var avslappnad. Cielo fick en racertur med vagnen. Han hade gott om spring i benen och när vi stötte på en flock med renar så fick jag panik och var tvungen att vända. Läskigt. Cielo verkade dock inte bry sig. Vi vände och åkte åt andra hållet. Jobbade honom i uppförsbackarna. Det var toppen. Nöjda pojkar och nöjd Nina.


På fredag åker jag till Västerås. Emilia fyller 4 år på söndag och jag ska fira hennes födelsedag. På måndag ska jag till Stockholm. Där ska jag fira att Schoolsoft fyller 10 år. På lördag är dock givet att jag ska fika på Markan med Irmeli och hitta en present till Emme   . Har inte riktigt koll på vad som är inne i hennes värld just nu. Blir så när man inte träffas så ofta och jag känner att jag håller på att tappa greppet. Det är tur att jag ska åka ner och få lite koll på tillvaron.

Av Nina - 5 oktober 2013 20:33

Skulle precis dra på Libero grejorna när himlen öppnade sig. Suck. Får ta honom i morgon.

Har haft en riktigt bra dag! SnyggHenka har påbörjat byggandet av mina nya stalldörrar. De blir superfina!

Micke har fixat utebelysningen och det var så mysigt att trampa ner till stallet, trots att det regnade.

Av Nina - 4 oktober 2013 06:25

Solen högt på himlen, nöjda pojkar som vilar tryggt i hagen och höstfix. Detta var vad jag hade på gårdagens schema. Mamma och pappa kom förbi. Med sig hade de materialet till de nya stalldörrarna som snyggHenka ska bygga i helgen. De hade även med sig ett helt gäng med hästtäcken som mamma köpt. Horseware såklart.

När mörkret föll över gården satte jag fart med inneaktiviteter. Tvättade, dammsög och plockade. Bestämde mig för att få ordning i det lilla rummet mellan köket och vardagsrummet. Packade upp flyttkartonger och sorterade. Skittråkigt men så värt när det var klart. Hittade mig två par helt nya vinterskor som jag glömt bort att jag köpt. Sådant är alltid trevligt.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards