Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 25 juli 2013

Av Nina - 25 juli 2013 20:18

Allt jag kan lära mig om min älskade Libero tar mig närmare honom. Att dessutom få ta del av den historia som finns om bocado gör att jag ser honom ännu tydligare. Denna artikel är så läsvärd!

http://www.purespanishmares.com/articles/gallery/Origin_Bocado.pdf

Av Nina - 25 juli 2013 20:06

Mina älskade bästa vänner.

Av Nina - 25 juli 2013 00:24

I morse körde jag Mavericken till verkstan. Han har ett sådant gnisslande för sig när jag svänger honom till vänster. På verkstan kunde de konstatera att ett stag behövde bytas. Eftersom de måste beställa hem denna "sak" så fick han en ordentlig rundsmörjning och fri passage att komma hem igen.

Pappa och min kusin har börjat med innertaket i stallet. Det var svettigt. Jag försökte hjälpa till genom att bära material. Var en väldigt tråkig uppgift. Gjorde den lite roligare genom att ta fyrhjulingen till hjälp. Jag påbörjade även målningen av fönstergallrena. De blir svarta. Det blev även mina fingrar.

Målade klart en sida på ett galler och kände helt plötsligt att pojkarna behövde få vatten. Skyndade mig iväg. Åkte förbi tjorren och köpte en glass och en Champis. Hade en lång och mysig eftermiddag med mina killar. Libero tog Cielo med sig och kom på en gång när han såg mig. Han tog på sig grimman utan protester. Han är verkligen helt underbar min Libero. Tänk att denna saga började med en legend. Legenden om PRE hästen. En legend som blev en dröm. En dröm som blev verklighet. Allt som behövdes var mina önskemål nedskrivna och vips så hade Viktoria lyckats få honom i min ägo. Jag har fortfarande svårt att förstå det.

Jag har två PRE hästar. Den ena är så mjuk och försiktig. Så vacker att han bara genom att titta på mig med sina triangelformade ögon gör mig knäsvag. Hans ögon speglar allt det vackra i världen. De speglar kärlek, ödmjukhet, empati och passion. Perfektion. En häst för en kung. Den andra är trygg, tuff och totalt orädd. Han tittar på mig under sin lugg och har en nyfikenhet som ingen kan stilla. Han rör sig gudomligt. Han utstrålar stolthet. En riktig krigshäst. Varje dag med dessa pojkar lever jag som att det var min sista. Att just dessa två skönheter landade hos mig har gett mitt liv så mycket mening.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards