Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 14 juni 2010

Av Nina - 14 juni 2010 23:30

Vilken bra dag det blev. Gillar inte måndagar men denna måndag ver helt ok :D


Jag skulle inte börja jobba förrän nio idag och hann med massor av aktiviteter innan jobbet. Känner mig så otroligt nöjd. Jag åkte ut tidigt och fodrade hästarna. Tog ut Dorado på en ridtur. Han kändes riktigt fin. Inte det minsta springig och han vågade ta för sig mer.


När jag släppt ut honom i hagen så kastade jag in sadeln i bilen och åkte iväg med den till Strömsholms sadelmakeri. Har bestämt mig för att investera i nya sadelgjordsstroppar för att fira att jag köpt en ny lädergjord. Min gamla har sett bättre dagar. Den har inte kommit ännu men den kommer denna vecka. Ser fram emot att få den.


Åkte hem, duschade och klev in på jobbet precis tre minuter i nio. Tre minuter till godo. Det kändes bra och för att berömma mig själv så fixade jag mig en kopp te. Morgonen var fulländad. Vi samlades för möte exakt klockan nio och där satt jag och såg "snäll" ut fram till tolv då det var dax för lunch.


Gick hem till Milla runt fyra. Hälsade på lite, Emme sov. Passade på att ringa och styra upp lite omkring bilservice och annat kostsamt och tråkigt. Har någonting fel med bromsarna och fick numret till express service (ingen aning om varför de särskriver det). Ska ringa dit i morgon och förvarna att jag kommer in mot eftermiddagen. Tror inte att det är någotning allvarligt fel, det är nog bara lamporna på kontrollpanelen som fått fnatt.


Klockan fem gick jag tillbaka till jobbet eftersom vi skulle samlas inför en fest. Vi skulle fira av vår chef som ska gå i pension. Det var en riktigt rolig kväll. Vi kastades tillbaka i tiden, rätt in i vikingarnas värld. Detta visade sig vara ett ganska "nytt" ställe, eller hur man nu kan säga att någonting är nytt när det kommer till vikingarna. De levde ju för skitlänge sedan ;D


Här kommer i alla fall lite bilder från kvällen.


                     


             


            

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards