Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Nina - 29 juni 2010 11:38

Börjar fått nog av mitt besök nu. Han bara gnäller och förväntar sig att bli servad hela tiden. Gris. Allt jag försöker visa har han redan sett men i ett annat land och mycket häftigare. Han klagar på allt. Att han måste stå i kö och att han måste ta av sig skorna inomhus. Han kan inte konsten att ta seden dit man kommer. Han är bara ohyfsad. Börjar bli galen på att  han vill vara cool för att han kan lite kinesiska och han förstår inte varför vi i Sverige inte undervisar kinesiska i skolan. Jag har förklarat och förklarat om och om igen. Håller på att bli galen. Kommer på mig själv gå bakom honom och svära för mig själv. Jävla översittare.


Åkte med honom till Stockholm idag. Det var inte heller bra. Jag bestämde mig då för att göra sådant som jag alltid velat göra i Stockholm men aldrig gjort. Eftermiddagen vigdes därför åt att gå på Vasamuseet. Det var kul, observera att det är jag som tycker det. Amerikanen förstod inte varför man tagit upp skeppet och till vilken nytta. Han förstod inte heller varför de hade så skum belysning. Han tyckte det skulle varit ordentliga strålkastare.


Orkar inte skriva mer om denna översittarattityd, känner att jag går igång på det. Blir galen. Vill bara att dagarna ska gå snabbare så jag kan bli av med honom.


Lite bilder kanske livar upp stämningen på mitt aningen överhettade temperament.


Riksdagen och slottet.

        

  


Storkyrkan. Där tände jag ett ljus till min farmor. Hon hade bara älskat att få ta del av Victorias bröllop. Men hon såg det säkert, hade garanterat den bästa utsikten av oss alla ;)


      


Vasamuseet. Det kommer fler bilder härifrån så fort jag har tid att sitta ner i lugn och ro. Utan att någon gnäller om att det inte händer någonting och undrar över vad jag har planerat för aktivitet idag?


    

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards