Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 19 juni 2010

Av Nina - 19 juni 2010 20:59

Jag har piffat på här hemma nästan hela dagen. Inte för att jag vet om jag fått några direkta resultat? Började morgonen med att fodra hästarna. Tog ut Dorado på töm. Det kändes underbart att låta honom galoppera. Han blev så otroligt glad. Tyvärr är han inte i bästa formen så jag lät honom bara galoppera lite i båda varven. Han var nöjd i alla fall.


Jag bestämde mig för att jaga tag på ett nytt balkongbord till min balkong. Det var dagens uppdrag. Hittade inget bord. Åkte hem tomhänt, eller inte helt ;D Hittade superfina ramar på Nordik till Dorado och Caspers foton.


  


Snyggt va?


Jag hade tvättid och när jag skulle in i förrådet för att hämta Dorados benlindor så hittade jag mitt gamla matbord som jag haft i köket. Det var perfekt för min balkong! Jag bar upp det. Röjde på balkongen, planterade mina jordgubbsplantor, städade, putsade, fixade och pysslade. Så här snyggt blev det.


Påse till att sätta dynorna till stolarna i. Piffigt va?

 

    


Skulle putsa fönstrena och skura men orken tog slut. Lade disken i blöt och landade ändan i soffan för att kolla bröllopet.

Av Nina - 19 juni 2010 20:46

Jag fick som vanligt med mig ett papper med hemgångsråd när vi lämnade kliniken i torsdags. Florian hade noggrant plitat ner instruktioner för hur det är tänkt att jag ska gå vidare.


Två gånger per vecka ska jag tömköra. 10 minuter skritt, sedan 20 minuter trav och galopp.


Två gånger per vecka ska jag skritta i skogen upp till 60 minuter.


Två gånger per vecka får jag rida dressyr i 35 minuter. Det är inklusive framskrittning.


I pappret står det att Dorado visar en stor förbättring. Det känns skönt att ha det på pränt :D Om tre veckor ska vi höras över mejl för att Florian vill veta hur det går.


När vi var på kliniken fick jag börja med att rida. Jag red och red och red. Florian sken som en sol men jag var ändå gladare för de ville inte att jag skulle komma dit fler gånger. Dorado är frisk igen...äntligen! Jag red lite till, fick tips och råd av Nina, en instruktör. Det var kul. Jag fick även visa mina skills i tömkörningen. Florian var nöjd. Måste säga att jag har blivit en fena på att tömköra. Tror det har att göra med mina nya lädertömmar. De är superbra!


      

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards