Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av Nina - 15 juni 2010 22:36

...som tycker om mig för precis den jag är. Hon jobbar med år 1 på vår skola. Hon hade denna helg fördjupat sig i Muminvärlden och hade då hittat ett litet uttalande där, som hon tyckte passade så bra för mig.


"Lilla My är van att ta hand om sig själv sa Hymlans dotter. Jag är mer orolig för den som råkar ut för henne."

 

Hon har så rätt ;D

Av Nina - 15 juni 2010 22:23

Dorado är den mest fantastiska häst man kan önska sig! Det verkar som att min lilla älskling kommer att repa sig ordentligt från sin hälta. Skrittade ut med Ulrika och Bailando i skogen idag. Bailando har blivit inriden nu under våren och behövde ridas lite så jag erbjöd dem att haka på oss. Bailando gick snällt bakom Dorado och Dorado gick stolt i täten (som vanligt).


Allt gick så bra. När vi kom tillbaka så bestämde jag mig för att ta en sväng på ridbanan också. Bra för att testa. Skrittade ett tag och kände på honom. Han var otroligt mjuk efter gårdagens lite "hårdare" pass. Jag manade på honom i trav och han bjöd snällt och lydigt framåt utan att varken springa iväg eller trycka. Han hade ett stadigt och jämt tempo. Han kändes avslappnad och jag kände att bakbenen arbetade mer än de gjort på otroligt länge! Kommer inte ihåg när jag satt på min häst senast och hade denna känsla. Känslan av harmoni. Harmoni i Dorados kropp. Inte ont, ont, spring, spring, vill inte. Bara stilla och takt. Mest imponerad är jag av hans sätt att stå helt stilla när jag hoppade upp. Han gick inte förrän jag gett honom tillåtelse att gå. Han väntade på mig.


Provade även lite galopp. Han startade med bakbenen och gick även här lugnt och stilla. Inte samma, fatta med framdelen och kasta sig iväg i full fart med mig krampaktigt hängande i tyglarna. Nä, se dagens pass utstrålade harmoni, på hög nivå. Det ser bra ut inför vårt återbesök till kliniken på torsdag.


Just ja, glömde skriva att jag hämtade sadeln. Den blev superfin, som ny. Eller inte riktigt men näst intill. Är väldigt nöjd med Johnnys arbete.


Ha en toppenkväll mina vänner!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards