Min spanjor Dorado

Alla inlägg under augusti 2011

Av Nina - 14 augusti 2011 21:15

Har varit riktigt effektiv idag. Har prickat av den ena tråkiga saken efter den andra på min "Att göra lista". Har till och med gjort det tråkigaste jag vet utan att klaga. Hatar att städa toaletten. Vet inte varför jag har sådant motstånd till detta, det går trots allt rätt så fort när jag är igång. Färgade bort det röda i håret och är nu helt svart igen.


  


På eftermiddagen kom Emme på besök med sina föräldrar ;) Vi fikade och hon röjde runt i lägenheten. Hon påpekade att hon ville ha Daado och pekade på min tröja. Har tyvärr inte hemma några barnkläder så jag måste nog fixa en till henne. Kan inte säga nej när hon ber så snällt. Jag kollade igenom vad som fanns av det som jag fått hem. Hittade en tröja till min älskade syster. Hon har inte samma storlek som mig och nästan allt som kommer hem är i storlek M för att det ska passa mig. Ibland har man dock flyt och det hade jag idag. Kan ju inte ha min främsta reklampelare att springa runt med andra kläder än just mina ;) Det ska synas att hon är min syster. Har trots allt bara en, så henne måste jag vara rädd om. Hon blev nöjd och jag tyckte att hon passade extra bra i just mina kläder. Hon blev ännu snyggare än hon redan är :)


Som beröm till mig själv för att jag varit så effektiv och duktig idag så gav jag mig själv tillåtelse att sjunka in i en ny teckning. Det är lite heligt för mig att få sitta och teckna på söndagarna. Har haft en bild i huvudet och nu har den äntligen skissats upp på papper. Tror jag ska kalla den "Heaven". Den är bara halvfärdig men ett smakprov skadar aldrig.


   

Av Nina - 14 augusti 2011 11:27

Vi hade kräftskiva igår. Mmmm, det var gott. Jag har en tendens att dyka upp på alla ställen där man serverar Västerbottenspaj ;) Det var tur att jag hunnit vara med Nemo och gå femman på morgonen. Kunde vräka i mig den ena godsaken efter den andra utan att få direkt dåligt samvete. Hade åkt longboard till partyt så jag tog en extra lång sväng när jag åkte hemåt. Det var skönt att känna den friska luften bita i kinderna. Säger med detta inte att jag gillar hösten. Jag vill inte att det ska bli kallt och jag gillar inte att det är kallt på morgonen när man cyklar iväg till jobbet för att sedan vara supervarmt när man cyklar hem igen. Blir helt förvirrad av sådant.


Nu ska jag färga håret. De röda försvinner och blir svart igen. Behöver dock inte oroa mig, för det känns lite jobbigt. Jag trivs med mitt röda, livar upp mitt svarta och det känns som jag. Tyvärr har jag inte varit så snäll med det röda och det har tappat färgen. Har varit svårt att skydda det mot den starka norrländska solen och det underbara badvattnet. Det har inte tappat mycket färg men alldeles nog för att jag ska irritera mig på det. På tisdag har jag en tid hos Ida och hon kommer att sätta dit nya röda till mig. Blir toppen :) Längtar redan!

Av Nina - 14 augusti 2011 11:23

Today I don't feel like doing anything. I just want to lay in my bed...

 

         

Av Nina - 12 augusti 2011 20:00

Jag har idag sålt en tröja. Inte vilken tröja som helst. Det är den tröjan i höstkollektionen som är mitt eget absoluta favoritplagg. Det är en hoodie med "Best friends" trycket. Detta är ett av de plagg som i denna höstkollektion bär NinaAlina Designloggan. Har inte den på höstens kläder. Tröjan finns i tre olika färger. Min favorit är den svarta.


Att det finns de där ute som verkligen vill ha mina kläder gör mig både glad och otroligt ärad. Det är svårt att sätta ord på hur roligt det är :)


   



Av Nina - 11 augusti 2011 19:30

Jag lottar just nu ut ett plagg från NinaAlina Design. Det är en vit tröja i storlek M. Även om du har storlek S så kan du ha denna tröja. Det blir mer häng men snyggt i alla fall. Detta är en kreation från streetwear-märket FRISURclothing i Berlin. Figursydd, i lätt A-form, med smala muddar i halsen och en bred linning på den nedre fållen. Fram finns det två påsydda fickor nedtill till vänster och höger och en lekfull kragsöm, där halsmudden slingrar sig mot vänster ärm. I denna snitt-färg-kombination har denna T-shirt tillkommit i ett samarbete mellan FRISURclothing och oss och finns följaktligen endast i dessa butiker! Särskilt mjukt, fint material av 100 % bomull. Trycket på tröjan är det lilla trycket från sommarkollektionen och är designat av NinaAlina. Bilden är densamma som jag har i min header här i bloggen. Passa på att få ett toppenplagg HELT GRATIS! Fraktfritt inom Sverige.


Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg genom att skriva att du deltar i tävlingen. Skicka sedan ett mejl till ninawaara@hotmail.com . I ditt mejl skriver du att du är med i tävlingen och lämnar ditt namn samt din adress. Har du en blogg så lämna gärna en länk till den så kan jag lägga ut din länk om det är just du som vinner tröjan. 


Tävlingen avslutas söndag 21 augusti kl.12.00


Vill du se den nya kollektionen gå då in på http://630338.spreadshirt.se/


   

Lycka till!


Av Nina - 10 augusti 2011 21:15

Passa på att göra ett besök i min webbshop. Jag har laddat upp med produkter för barn, dam och herr. Att kika kostar ingenting   men det gör förstås ingenting om det kostar massor. Det är just nu fri frakt på alla beställningar över 438 kr. Ange rabattkoden FREESHIPEU i fältet rabattkupong när du betalar.


Så ge det en chans, titta in på http://630338.spreadshirt.se/


Bland annat detta kan du hitta.

 

         

Av Nina - 10 augusti 2011 16:45

Nemo och jag sitter vid skissbordet. Jag klottrar lite medan Nemo väntar på att få en vindruva. Det regnar och ingen av oss är särskilt sugen på att gå ut.


 

När jag kom hem från jobbet såg det ut som att en bomb slagit ner i min lägenhet. Suck. Satsade hela förra veckan på att städa och fixa. När jag vaknade i morse så var det fullt med vatten på golvet i köket. Skurade och käkade sedan frukost. När jag kom hem och skulle rasta Nemo så luktade det knallpulver i hela lägenheten. Jag försökte hitta vad det var som luktade. Kom in i köket. Vattnet jag tagit upp var tillbaka och det var helt tyst. Lampan i kylskåpet hade gett upp och likaså själva kylen. Eftersom kylen och frysen sitter ihop så hade även frysen släckt lampan och dött.


Jag ringde kvartersvärden. Hon kom med en lånekyl och frys. Hon hade plockat över all mat till den nya kylen och frysen. Supergulligt. På köksbordet låg det en lapp från henne. Jag skulle få ny kyl och frys, det var kanske inte så konstigt. Det bästa med alltihopa var att hon skrivit att jag även skulle få en ny spis! Min lägenhet kommer att bli tiptop! När jag får detta så är allt i min lägenhet fixat. Nya tapeter och nymålat, nya köksluckor och nya golv. Jag ska få en ny bänkskiva i köket. Har valt en Pärstorpinspirerad skiva. Kommer att bli så snyggt. Nu kommer jag aldrig att flytta. Bara älskar min lilla lägenhet! Och för att inte tala om hur mycket jag älskar Maggan, min kvartersvärd. Hon är den bästa!

Av Nina - 9 augusti 2011 21:29

Jag vaknade 05.13 i morse. Mådde inte riktigt som jag skulle. Jag hade drömt. Vet inte om man kan se det som en mardröm men det var en konstig dröm i alla fall. En dröm som fick mig att må dåligt. Kunde inte somna om så jag låg och funderade. Drömmen handlade om att min iPhone hade blivit stulen och jag stod inför att jag inte hade råd att köpa en ny. Jag var tvungen att köpa en vanlig knapptelefon. Jag skulle därmed aldrig få smeka skärmen på min kära iPhone mer. I min dröm kunde min tillvaro inte bli värre än den var just då.


Jag vet inte vad drömmen egentligen ville säga men jag tror att jag blivit någonting som jag inte vill vara. Jag har blivit en materialist. När jag funderade på vad jag egentligen har som jag tycker mest om av allt. Min bil hamnade högst upp, sedan kom min longbord och självklart min nya coola cykel. Det är bara materiella saker. Tänkte att jag måste sluta shoppa en massa dyra saker. Skänka bort mer pengar till de som verkligen behöver dem. Nu är det inte som att jag tänker sälja allt jag äger och flytta ut i en hydda i skogen. Ska bara tänka mer på de som verkligen behöver min hjälp. Jag har alltid varit sådan förut. Måste ha slagit slint alldeles för mig när Dorado dog. Alla hanterar sorg olika. För mig verkar det vara så att jag försöker köpa mig lycka. Och lycklig är jag. Jag älskar att glida fram på min cruisingcykel och jag känner draget i min bil. Det finns ingen härligare känsla än att glida fram på min longbord. Men det kanske får vara stopp nu. Att sprätta tusentals kronor på möbler bara för att försöka skapa sig ett hem som jag ska trivas i. Jag trivs ju redan i mitt hem. Jag har allt jag egentligen behöver. Men det blir som att jag bara måste ha och jag har ju råd så varför inte? Frågan är varför? Behöver jag verkligen köpa det?


Jag började att tänka till redan idag. Har varit och fixat mig nya färgpennor till min solskiss. Valde pennor länge och väl. Valde till slut de dyrare för i och med att jag köpte dem så gav jag några kronor till Barncancerfonden. Det kändes bättre. Då var det inte bara jag som fick användning av produkten. "Win-Win" som min lärare i marknadsföring på gymnasiet alltid sa.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards