Min spanjor Dorado

Alla inlägg under maj 2011

Av Nina - 31 maj 2011 20:16

A typical "Norrlänning" in Sweden


En ung kille från en by i norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar:
-Har du någon säljerfarenhet?
Killen svarar:

-Nååå, jooo...,no ha ja jobba som säljare hemma.

Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och hade bra CV bestämde han sig för att anställa honom.
-Du kan börja i morgon bitti, sa han. Jag kommer ner efter vi har stängt i morgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag.


Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan.
-Hur många affärer gjorde du idag? frågade han.
-En, svarade killen.
Då blev chefen lite fundersam och sa:
-Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om?
Killen svarade:
-1.911.138 kr.
Chefen blev mycket överraskad och sa:
-En komma nio miljoner??!!!Vad sålde du då till honom?
-Först såld ja en liten metkrok. Sen såld ja en mellanstor metkrok. Därefter såld ja en stor metkrok. Sen blev de ett metspö. När ja sen fråga vars någerscht han sku fisk svara han att han sku åk ner till kusten. Då sa ja att han sku behöv en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Ja såld han den stora Baylinern me dubbla motorer. Sen visa de sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så ja to me han till bilavdelningen och såld han den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen.

Chefen, som nu var i chocktillstånd sa:
-Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil???!!!
-Nej, nej! Han kom in å skull köp tamponger ti sin fru, och då sa ja att han lik gärna kund åk och fisk, eftersom helgen ändå va förstörd.


 

Av Nina - 30 maj 2011 22:07

Jag tog med mig Nemo på en promenad nu på kvällskvisten. Eller det var promenad för Nemo. Jag åkte longboard :) det var riktigt skönt ute och jag åkte runt som i ett lyckorus. Jag älskar min nya leksak! Nemo är nog inte lika imponerad. Han sprang dock snällt på sidan om och var glad för att han fick hänga med :)

Av Nina - 30 maj 2011 22:01

Alla mina favoritbloggar bara sprudlar av nya, söta små liv. Det poppar upp det ena underbara PREfölet efter det andra. Det är roligt att besöka bloggarna. Jag vill bara krama om dem allesammans, både föl och uppfödare :) Jag kan inte ens i min vildaste fantasi sätta mig in i vilken lycka alla dessa uppfödare måste känna. Grattis till er alla!

Av Nina - 29 maj 2011 22:20

Tänk vad lätt det är att leka ensam. Det gäller bara att ha de rätta leksakerna. Förstår inte varför jag inte unnat mig en longboard för länge, länge sedan! Om man i tio år önskar sig någonting och man har råd att köpa det. Varför gör man det inte bara då? Tänk vad många härliga åkturer jag missat :) tur att jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga.

Av Nina - 29 maj 2011 19:59

Om du vill se två helt underbara varelser gå då in på http://lightningpre.bloggplatsen.se/. Det finns superfina bilder där :)

Av Nina - 29 maj 2011 19:32

Jag får aldrig någonting på morsdag. Inte får jag någonting på Farsdag eller Alla hjärtans dag heller. Det har förmodligen att göra med att jag inte är en mor, far eller käresta till någon. Det finns ingen dag där jag ska bli extra uppmärksammad. Jag ledsnade på hela skiten i år och traskade iväg till Hollywood och införskaffade mig en longboard som morsdagspresent till mig själv. Mamma jag satte priset i rubriken så du behöver inte fråga hur mycket den kostade ;) När jag stod där i affären och suckade över priset så slog det mig att den kostar bara en halv stallhyra. Jisses vad billig den kändes då. Nu är den min egen lilla leksak. Jag tackade Nemo för den fina presenten och han provåkte lite på den. Det var en höjdare. Han åkte och åkte. Han är rolig min Nemo. Han har hittat ytterligare ett sätt att färdas som innebär att han inte behöver gå. Måste säga att han är stadig på brädan.


 


Nu sitter jag här och tänker på det ynkliga kortet som ligger på Posten och väntar på att komma fram till min mamma. Ja, hon har fått ett kort medan jag köpt en longboard till mig själv. Hon har dessutom inte fått sitt kort ännu eftersom jag postade det försent. Samvetet gnager. Jag kan bjuda på en fika när jag kommer hem eller kanske en lunch   .


Nu ska jag i alla fall ut och testa min senaste leksak. Jag är sååååå glad! Måste bara säga att elstötar i ryggen is da shit! Jag har knappt någon känsel och jag har sovit hela natten. Sov till och med till strax efter åtta i morse. Har inte varit så pigg och utvilad på flera månader. På med sjukgymnastens gördel. Nu ska jag spöa skiten ur ischiasen!


     

Av Nina - 28 maj 2011 12:54

Spenderade min eftermiddag med Emme. Hon är så gullig. Igår visade hon ett gäng med hästklistermärken som hon hade. Hon pekade på alla de vita hästarna och sa Daado. Visade sig vara Dorado. Hon satte sig och ritade lite. Pekade på hästen i mitten av alla klistermärkena. Den var vit med grå man och svans.

- Daado.

Sedan ritade hon en snygg teckning. Hon tittade på klistermärket flera gånger så jag tror bestämt att hon ritade av Daado. Hon pekade på klistermärket och sedan på sin teckning. Så låt mig nu presentera Daado :) Ritad i grått och vitt så det är lite svårt att se. Det gröna är gääs (gräs). Är lite gääs mitt i teckningen också men det är nog för att Daado tuggar på det när han ser sig omkring.


 


Av Nina - 28 maj 2011 12:38

Vaknade tidigt i morse. Jag har alltid varit morgonpigg. Det är en fördel när man har egen häst (vilket jag inte längre har). Då hinner man göra stallet innan alla andra ens vaknat. Man är hemma lagom till frukost :)


Jag drog på mig kläderna och tog med mig Nemo ut på en promenad. Vi tog bilen ut till Björnön. Bara älskar min bil. Den är lätt att komma in i när man har en skitrygg. Jag behöver inte heller svettas när jag ska trycka ner kopplingen eftersom det bara är att gasa och bromsa. Me like! Väl ute på Björnön gick vi femman. Jag stånkade och stönade mig nedför de branta backarna. Det tar ont så in i helvete att gå nedför. Jag hade på mig den snygga gördeln jag fick låna av sjukgymnasten. Den hjälpte inte ett skit men jag gav den i alla fall en chans. 


             

Det var folktomt på Björnön. Det gick en flock med rådjur efter vägen. Nemo såg snabbt till att driva dem därifrån och göra rum för oss att passera. De bara stirrade på den lilla hunden som lyckats skrämma dem så. När vi passerat så var de tillbaka på vägen igen. Han är allt lite bra att ha med sig lilla ettriga Nemo.


 

Väl hemma igen så fixade jag en underbart god frukost. Melon, Scrambled eggs, Rooibos och ett stort glas vatten.


 

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards