Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Nina - 24 maj 2011 08:17

Detta är en skruvad men riktigt rolig historia. Om du är känslig så är det bäst att du slutar att läsa redan nu. Alla ni andra ni kommer aldrig att tro det men jag berättar i alla fall.


Jag har länge varit så stolt över min nya bil, jag vill även fylla i att jag fortfarande är det. För några veckor sedan skulle jag åka med ledningsgruppen till Stockholm. Vi skulle ha min bil så jag bad snällt en av de manliga kollegorna om hjälp att kolla oljan. Jag hade ingen aning om hur jag skulle få upp huven och hade därför inga förhoppningar om att jag skulle hitta oljestickan. Behöver jag säga att jag är helt inkompetent när det kommer till bilar? Jag lärde mig inte ens att tanka förrän jag flyttade hit till Västerås. Jag åkte i flera månader runt på bemannade tankstationer och bad om hjälp att fylla på bensin. Alla var så hjälpsamma. En dag vaknade jag upp och förstod att jag måste lära mig hur man gör.


Men tillbaka till min riktiga historia. Jag hittade spaken och min kollega öppnade huven. Allt jag hörde var:

- Men va fan! Driver du med mig?

Jag skyndade mig att kolla vad han hittat. Det jag såg där under huven gjorde att jag snabbt fann mig och sa att jag kanske skulle kollat under huven innan jag köpte bilen. Sedan brast det, jag skrattade så jag trodde jag skulle dö! Ni förstår att under huven på min stolthet, min Ford Maverick. Där fanns det en plastbytta mitt i prick och på den plastbyttan hade någon ristat in en stor kuk.


I går pratade jag med verkstan, de ska ta in min bil för att fixa drag och motorvärmare. Jag passade då på att klaga på att den ena vindrutetorkaren är knäpp. Jag passade även på att framföra en annan sak som jag upptäckt med bilen. Det var den stora kuken som finns under huven. Verkstadskillen sa samma som min kollega:

- Driver du med mig? Jag har aldrig hört någonting liknande.

Jag försökte att hålla mig för skratt och sakligt berätta för honom att jag inte uppskattar att ha detta under huven. Jag framförde mina funderingar på om jag någonsin kommer att kunna lämna in bilen på service eller liknande saker då de måste öppna huven. Alla kommer ju att tro att jag är helt pervers. Killen på verkstan hade svårt att tro mig men han fnissade och jag kunde tydligt höra att han var besvärad av mitt dilemma. Han skrattade och suckade om vartannat. Det roligaste var dock när han säger:

- Vad ska jag skriva? Hur ska jag formulera mig? Jag kan ju inte skriva det du sagt, att bilen har en stor kuk under huven. Hur ska jag formulera mig för att inte bli utskrattad av de andra? Haha, ja det undrar jag med? Snurrigt är det, men riktigt roligt.


Nu har jag funderat lite. Tänk om jag genom att byta ut denna stora plastbit berövar min bil på hans mojo. Huuu, hemska tanke. Det är trots allt lite roligt att köra runt och fnissa för sig själv när jag tänker på vad jag har under huven. Jag har någonting där som ingen annan har! Det gör mig lite stolt ;) Snacka om limited edition!


Min slutliga tanke och fundering kretsar kring hur denna kreation hamnat där? Någon har trots allt ristat dit den. Ett riktigt konstverk dessutom. Jag tror det är så att killen som haft bilen spenderade den mesta av sin tid med att putsa sin skönhet. Frugan tände till en dag och fixade en kuk under huven för att såra honom. Eller vad tror du?


Nu ska jag göra mig iordning och cykla iväg till jobbet.


Ha en underbar dag mina vänner!


Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards