Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 6 juni 2011

Mat

Av Nina - 6 juni 2011 17:42

Jag steg upp tidigt idag. Tog en lång promenad med Nemo medan det fortfarande var lite svalare ute. När jag kom hem fixade jag frukost samtidigt som jag pratade med mamma. Kände mig väldigt effektiv. När jag käkat så klippte jag två klor på Nemo (det är så många klor man kan klippa åt gången utan att bli av med liv och lem) och kastade in honom i duschen. Fräsch ska man vara på självaste nationaldagen! Medan Nemo sprang runt i lägenheten och försökte torka sin päls på allt som kunda torkas på så sorterade jag tvätten, bokade en tvättid och körde igång. Samtidigt som tvätten var igång så startade jag en riktig storstädning av toaletten. Jag rensade alla avlopp och skrubbade i varenda vrå. Jag är väldigt känslig på avloppsdelen så jag drog på mig dubbla plasthandskar och tog itu med allt det äckliga som man kan hitta i ett avlopp (mitt eget äckel dessutom eftersom jag bor ensam). Blä, kögades och levde om men till slut så var toaletten skinande ren. Då arbetade jag mig vidare in i lägenheten. Torkade golven och dödade lite damm. Dammsög bakongen. Hängde ut tvätten på balkongen medan jag pratade med min vän Thomas i telefonen. Vi pratade länge, länge om allt mellan himmel och jord. Efter detta så avnjöt jag en fantastiskt god lunch på balkongen. Känns som att jag flyttat ut dit.


Massor av godsaker var det i min sallad. Färsk sparris, krispsallad, gurka, körsbärtomater (både röda och gula), ägg, fetaost och tångkaviar. Jag vill verkligen rekommendera alla vegetarianer och alla ni andra för den delen att någon gång prova tångkaviar. Det är supergott!


   

Efter lunchen så lade jag mig i min hängmatta med en superbra bok. Har påbörjat en serie som heter "House of Night", det är serie om vampyrer och är man inne på vampyrer så är denna serie verkligen läsvärd. Jag läser boken som heter "Haunted" tror det är bok nummer 4. Den är så bra. Jag kan inte slita mig från den så det är tur att det varit flera dagar ledigt.


     


Jag har även observerat att mina tomatplantor han skjutit i höjden, de har dessutom blommat så nu väntar jag bara på att nästa steg ska påbörjas. Även hallonbusken är i full blom. Det går bra för mig med mina odlingar :)


Nu har jag precis käkat middag och ska inta en liten efterrätt samtidigt som jag piffar till mina naglar. Senare i kväll, när det svalnat av lite så ska vi åka:

LONGBOARD!


 

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards