Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Nina - 10 juni 2011 22:48

Jag har spenderat min kväll med att sitta på balkongen och skissa. Har inte kommit så långt ännu trots att jag suttit i två timmar. Jag har inte gett upp heller, utan bara längtar tills i morgon då jag kan färdigställa mitt verk. Jag har ritat min älskade Dorado. Försöker att avbilda honom så som jag minns honom. Som en riktig sötnos ;)


 

Har inte hunnit så långt och det är fortfarande många timmars arbete kvar. Men så här ser han ut just nu.


 

Som ni ser så räcker pappret inte till, öronen får inte riktigt plats. Skitpapper. Förutom storleken på pappret så är jag väldigt nöjd med kvalitén. Måste däremot köpa mjukare pennor, håller på att dö i fingrarna. Ska gå på Bokia, de har Faber Castell. De är riktigt bra.


Jag avslutade kvällen med en kort tur på min älskade longboard. Det var skönt att röra på sig efter att ha suttit stilla i två timmar. Häng med om du vågar!


 

Sov gott mina vänner! Jag känner mig tillfreds nu när jag tydligt kan se att Dorado finns med mig i mitt hjärta.

Av Nina - 10 juni 2011 16:15

Det gäller för en själv att alltid våga prova på nya saker. Jag försöker att göra det så ofta som erbjudandet når mig. Man kan inte leva på gamla meriter, det är ingen utveckling i det. Jag har därför bestämt mig för att byta ut mitt gamla trasiga skissblock mot ett nytt. Inhandlade ett när jag var nere på stan igår. Ska sätta igång medan inspirationen är på topp!


 

Jag var till sjukgymnasten idag igen. Fick elstötar i ryggen i 30 minuter. Det är skönt samtidigt som det är läskigt. Man känner tydligt när det onda kämpar tillbaka för att sedan lägga sig platt.

Medan jag jobbat och varit hos sjukgymnasten så har Nemo haft besök av kvartersvärden. Hon har fixat mina lysrör i toaletten och lämnat en check som gör att jag utan kostnad kan byta bänkskivor i köket. Bytte köksluckor när jag flyttade in och har sedan dess tänkt på att jag skulle byta även bänkskivorna. Nu för tiden ingår det i plusvalet men inte när jag gjorde det. Men det löste sig smidigt i alla fall :)


 

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards