Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 16 juni 2011

Av Nina - 16 juni 2011 20:18

Jag har lämnat in min bil på verkstan i morse. Det var förväntansfulla gossar som skulle fixa min bil. Eller det var kanske inte därför de var förväntansfulla. Nä, självklart ville alla bara se vad jag har under huven. Det har även varit önskemål från några av mina bloggläsare att få se hela härligheten. Eftersom den idag eller i morgon försvinner från min bil för gott så har jag självklart tagit en bild. Bildbevis på vad som en gång var.


 

De frågade mig om jag verkligen vill ta bort den eftersom den är lite cool att ha där. Jag skruvade på mig men har insett att jag inte kan åka runt i all evighet med hemlisar under huven. Samtidigt som jag tagit mitt förnuft till fånga så ber jag en stilla bön för att jag inte berövar min bil på hans mojo.

Av Nina - 16 juni 2011 20:04

Jag har varit till sjukgymnasten idag. Fick denna gång elstötar i övre delen av ryggen. Har sedan dess varit helt ur form. Var supertrött när jag kom tillbaka till jobbet. Huvudvärken var ett faktum och nu känner jag mig helt urlakad. Det blir det paus på elstötarna över sommaren. Jag hoppas på att det blir en varm och fuktig sommar för då kommer jag förhoppningsvis att klara mig bra.


Jag har surfat runt lite idag. Känns som att jag inte hunnit göra det de sista veckorna. Har tittar i lite hästbloggar och uppdaterat mig lite bland annonser och stuterier. Det är lika roligt varje gång. Jag har länge varit lite ledsen för att när jag surfar runt och kollar på mina kära PRE-hästar så har min känsla varit att det blir färre och färre skimlar. Det är alla möjliga andra färger, mest bruna och mina kära skimlar knuffas undan eftersom de inte är "på modet" just nu. Det är riktigt tråkigt. Idag blev jag så mycket gladare när jag surfade runt för både Sara på Pepino PRE har en fölunge som kommer att bli skimmel http://pepinopre.bloggplatsen.se/ Han heter Quiero P och måste vara den vackraste lilla gosse jag sett. Även Seglinge PRE har fått en liten hingst som kommer att bli skimmel http://seglingepre.bloggplatsen.se/ Han heter Lucero. Jag funderar på om jag ska fråga Marianne som äger gården om jag kan få komma och titta på hennes hästar. Hon verkar ha det så fint. Det är dessutom väldigt nära från mig :) En liten helgutflykt.


Nu ska jag bädda ner mig och läsa det sista kapitlet i "House of Night" del 6 boken som jag läser just nu. Den är så bra.


   

Smultron från gårdagens promenad :)

Av Nina - 16 juni 2011 19:51

Jag har fått en blogaward. Superroligt! Jag fick den av Ann-Britt som har Gustavsborg PRE. Här kommer länken till hennes blogg http://gustavsborgpre.bloggagratis.se/


Jag vill ge en blogaward till Johan http://www.godisgris.se/

Marianne på Seglinge PRE http://seglingepre.bloggplatsen.se/

Sara som har Pepino PRE. Det var hon som hjälpte mig att hitta den häst som jag bara vågade drömma om, min Dorado http://pepinopre.bloggplatsen.se/

Sist men inte minst, Viktoria som jobbar med de spanska hästarna under den spanska solen http://vikingapre.bloggplatsen.se/

Av Nina - 16 juni 2011 09:43

Tack för alla snälla kommentarer om Nemo. Han mår mycket bättre idag. Han har en ordentlig sträckning i ryggen och röntgen visar att han har en liten pålagring mellan kotorna. Han är nu under behandling och blir snart tiptop igen :)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards