Min spanjor Dorado

Alla inlägg under december 2012

Av Nina - 8 december 2012 12:01

Idag var det bara att hålla i hatten! Strålande sol, snö och -5 grader lockade fram energi hos lilla C. Jag spände honom för vagnen för en körtur. Jag kan sammanfatta det med att idag fick jag minsann åka! Han drog i högsta växeln och susade fram på den snötäckta ridbanan. Jag fick hålla mig i skakeln i kurvorna för att inte halka av sittdynan. Han sprang med öronen spetsade och jag kunde se hur glad han var. Jag var helt slut efter några varv och berättade för Gunilla hur fort det gått. Hon frågade om han var kontrollerbar. Det var han. Hon log. Gunilla är travmänniska, hon är van med fart, mycket fart. Vi var inte ens i närheten ;) Observera att jag är dressyrryttare. Jag är inte alls van med de högre växlarna och tyckte nog att det gick lite läskigt fort. Men Cielo var nöjd iallafall :)

Av Nina - 7 december 2012 18:48

Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Jag älskar verkligen att komma ner till lösdriften på fredagar. När jag kom ner idag var det inget undantag. Alla fölungarna är nu på plats och det var väldigt mysig stämning i flocken. Fölen och flockledaren stod och åt vid höhäcken. De kom snällt fram och hälsade. Jag gick ner till ligghallen och där var det nyhalmat. De äldre pojkarna stod där och tuggade från balen utanför. Det var så mysigt. Jag lokaliserade Cielo och visiterade honom. Klappade honom och han riktigt njöt av att det var just han som fick så mycket uppmärksamhet. FredagsMys i mörkret.

Av Nina - 7 december 2012 15:50

När jag kom innanför dörren hemma så låg det ett kuvert på golvet. Det var adresserat till mig och var stämplat med RS-loggan. Jag har fått mitt kursintyg! Superkul att få bekräftelse på sina studier :)

Av Nina - 6 december 2012 22:43

Jag har lekt världens bästa moster idag. Slutade tidigt så jag hämtade Emme på förskolan. Vi trampade iväg hemåt genom snödrivorna. Skottning verkar vara överreklamerat i denna kommun. Tror de väntar på att snön ska tina och det kommer den att göra. Förr eller senare. Väl hemma så ställde vi in vagnen och plockade fram pulkan. Vi rejsade genom alla snövallar fram till ett fik. Emme ville ha en pepparkaka och lussekatt. Båda var av storlek gigantisk. Jag tog samma. Vi smällde i oss vårt fika och begav oss ut i snön igen. Vi gick förbi gamla lasarettet för att titta på granen. Sedan traskade vi hem och hämtade Nemo. Hela vägen repeterade Emme alla de julsånger som de tränat till lussetåget på dagis. Hon stannade dock upp i sitt sjungande då och då för att säga någonting klokt eller för att bara ställa några genomtänkta frågor eller kommentarer:
- Nina, kom du ihåg att ta med en bajspåse till Nemo? Han kanske bajsar snart.
- Nina, är det tungt att dra?
- Nina, du får springa snabbare i nedförsbacken.
- Nina, har du hört den här sången, tipp, tapp, tipp, tapp.

Av Nina - 5 december 2012 17:27

Av Nina - 5 december 2012 17:26

Skönt att veta att hjälp är på väg! Ta med er ordentliga traktorer, här behöver verkligen skottas. De gräsklippare med plog som vi har, fungerar inte riktigt i dessa snömängder!

Av Nina - 5 december 2012 17:01

Jag älskar att köra bil när det är snöstorm. Det är så roligt för Mavericken att få jobba och göra det han är bäst på. Kan riktigt känna hur glad han blir! Nemo är så klart inte fullt lika imponerad av vädret. Denna gång kan jag dock ha lite förståelse för honom. Han tar sig knappt fram i snömassorna. Cielo verkar inte bry sig alls om vädret. Han konstaterar att det snöar och passar på att äta lite extra :)

Jag passade på att gå ner till lösdriftshallen för att kolla vattnet när jag ändå var på plats. Den var konstigt nog tom, jag hade helst stått där om jag varit ute idag.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards