Min spanjor Dorado

Alla inlägg under maj 2014

Av Nina - 4 maj 2014 11:51

Att känna sig tjock, klumpig, andfådd och ansträngd är inte min grej. Jag avskyr att inte kunna göra allt själv och att hela tiden vara beroende av någon annan. Jag vill kunna göra saker precis då, när det faller mig in. Det går inte nu. Måste hela tiden vänta på hjälp. Det är så frustrerande. Har provat många gånger på egen hand men det har straffat sig varenda gång. Att inte kunna fortsätta rida in Libero är nog ändå det värsta. Att hela tiden tvingas tänka på någon annan än mig själv. Vet att jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hände nåt. Men usch, så tradigt det är. Att vara i stallet innebär många tunga saker. Önskar att jag hade en anställd som jag kunde dirigera. Det är jobbigt att be om hjälp. Tack, mamma för att du självmant mockade till mig i går. Hade så ont i lederna i går och att inte kunna äta medicinen då innebar en lååång natt. Orkar inte klaga hela dagarna heller, är liksom bara att finna sig i det. I slutänden kommer det att vara värt allt...hoppas jag.

Av Nina - 4 maj 2014 08:56

Ja, idag är det den dagen då jag träffade Henrik för första gången. Oj, vilken sörlandssnobb jag var och oj vad jag tyckte att han var bondig ;) Inte James Bondig utan ni vet mer som bonde söker fru bondig :D Konstaterade att han var snygg men skorna, jisses! De sög...bigtime!

Tänk vad tur att alla kan ändra sig, annars hade jag inte fått allt jag har idag.

Av Nina - 3 maj 2014 22:28

Nu är det snart mörkt ute. På gården ligger det kanske två centimeter nysnö. Suck. Det som torkat upp så fint. Mamma och pappa var hit en sväng på eftermiddagen. Mamma hjälpte mig med att förstå mig på min nya tvättmaskin. Vi tog en promenad och mockade stallet. Hon hjälpte mig att ta in pojkarna. Cielo hade fått sig en smäll i munnen. Libero hade ingen aning om vad som hänt. Han måste ha snubblat och ramlat på truten och då fått ett sår. Han var svullen i läppen men verkar inte vara skadad på något annat sätt. Ger det några dagar och ser om det lägger sig. 


Här är riktigt lugnt. Henrik gick upp och nattade Isak för en timme sedan och har förmodligen slocknat. Jag har passat på att diska och  skriva lite omdömen. Nu är jag dock så trött att ögonen värker. Får göra klart i morgon. Ska bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan få hänga upp tvätten innan jag somnar.


Oj, vad jag önskar ett par sådana här till babyn. De marinblåa var superfina   .


 

Av Nina - 3 maj 2014 15:37

Lions årliga loppmarknad. Oj, vad jag gillar den. Brukar alltid hitta superfina fynd och mängder med böcker. Hittade inga böcker i år men kom likväl därifrån med andra bra grejor. Hittade en helt ny pälsglans till pojkarna för 20kr, en smörkniv som hör till de gamla bestick som jag har och två muggar. Har kvar två från mormors tid och nu har jag två till :) Nöjd.

När vi skulle åka in till stan för att fika så visade det sig vara loppis på Folkets hus också. Mängder av babysaker. Hittade två helt nya dräkter. Jo, pojkar kan ha rosa. Eller hur faffa :D

Var en kvinna där som sålde saker hon stickat. Där hittade jag dessa bedårande små söta!

Nu behöver jag bara en stickad tröja och en filt till barnvagnen i pippimönster så är samlingen komplett! Är väldigt nöjd med dagens fynd! Och fikat, det smakade ljuvligt.

Av Nina - 2 maj 2014 22:08

Jag och Isak passade på att baka lite cupcakes. Vi hjälptes åt. Jag gjorde smeten och Isak fixade formarna på plats. När jag delat in smeten i formarna så satte jag in dem i ugnen, Isak höll reda på tiden och satt snällt och rapporterade varje utvecklingsstadie. Nu i kväll har jag satt grön glasyr på dem och Isak har dekorerat dem med marschmallows. De blev supergoda.

Av Nina - 2 maj 2014 22:02

Veterinären fick förhinder förra veckan så hon kom idag i stället. Eftersom jag fick vänta ett tag så hann jag packa 20 höpåsar samt fylla hö i hagen. Jag skrubbade hästarna ordentligt. Fick bort massvis med hår och glansade sedan både man och svans. Svansen flätade jag så den inte skulle bli lerig. Putsade och gjorde snyggt i stallet. Precis när jag lastat en sista vagn med hö så kom hon. Snacka om att vara effektiv. Nu är båda pojkarna vaccinerade. De är så bra mina pojkar. De tittade så nyfiket på henne och ingen av dem reagerade fast de fick en spruta på vardera sida om halsen.

När hon åkt gick jag ut och röjde lite på gården. Tog sedan en rajd i hagen. Cielo har här tidigare fått tag på en isoleringsskiva av frigolit som jag hade under vattenbyttan i höstas. Den har han demolerat och spritt ut över hela hagen. Har nu plockat upp varenda liten bit. Tog sin lilla tid. Fixade staketet och bar ner spånbalar till stallet.

Henrik har äntligen spikat upp listerna i vardagsrummet, den gamla tvättmaskinen har åkt ut och den nya tvättmaskinen är på plats. Det känns skönt att ha en tvättmaskin igen. Den är dessutom väldigt fin. Maverickens nya sommardäck är hämtade och kommer förhoppningsvis på plats på bilen i morgon.

Jag städade toan från tak till golv. Dammsög, plockade undan och plockade med tvätten. Tog tag i disken och hämtade sedan in pojkarna. De var inte så noga med att gå in idag men kom snällt med i alla fall. Jag verkligen älskar att gå till stallet på morgonen, pojkarna är alltid så trötta då. Då känns det inte lika jäkligt när man själv känner sig döende. Jag älskar att gå till stallet på kvällen också för då är Libero alltid så mysig. Han vill bara goas, känns som att man inte riktigt vill slita sig när han är så myssjuk.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards