Min spanjor Dorado

Alla inlägg under februari 2015

Av Nina - 11 februari 2015 17:35

Libero har tappat en framsko och vi väntar på att hovis ska komma. Då får lilla C all uppmärksamhet. Det tycker han är super! I går körde vi vagnen fort, å så fort. Jag körde efter den vägen som pappa skottat åt oss här hemma på gården. Det visade sig att det gick utmärkt att köra här hemma medan Kotten sov i vagnen. Hade babyvakten med mig i fickan så det kändes tryggt att ha honom på andra sidan huset. Cielo sprang så fort att vi fick breställ i kurvorna. Jag tjöt av skratt och hans öron pekade rakt fram. Det var tungt före och med många plusgrader och kramsnö men han drog allt han orkade och pruttade som bara den :) Glad häst, glad mamma!

Av Nina - 7 februari 2015 18:00

Idag har vi ätit:

Av Nina - 7 februari 2015 17:15

Ja, vad ska jag säga! Det är första gången i världshistorien som jag mockat Cielos box på två minuter. Hittade kisset på en gång och det var kvar som en fläck, inte utspritt över hela boxen. Bajshögarna var inte övertäckta och gick supersnabbt att lyfta ut. Eller en fick jag gräva fram men det var knappt märkbart.

Före:

Efter:

Det här tog jag ut ur boxen:

Vet inte om jag behöver säga så mycket mer. Känner mig nöjd. Spånpellets passar till Cielo. Det som kan ses som lite negativt är att när han kom in och rullade sig i går så fastnade spånet väldigt bra i hans svarta päls. Men vi gillar ju att borsta :)

Det var dagens bästa. Sedan har jag även fler positiva saker att lyfta fram som hänt idag. Jag har äntligen en ny diskmaskin på gång! Jag är gruvligt less på att handdiska och gick på nätet och sökte fram den billigaste jag kunde hitta. Hittade en Matsui för 1995kr. Till råga på allt så hade de 10% på alla vitvaror så den kostade då 1795,50 kr. Jag tackade och bockade eftersom frakten var gratis. Knapprade in kortnumret och vips så kom det ett sms där de tackade för min beställning samt att de skulle hålla mig uppdaterad via sms. Den beräknas komma först den 18 februari men den som väntar på någonting gott.

Av Nina - 6 februari 2015 17:20

I går kväll tog jag in hästarna och hade myskväll. De fick vila men jag borstade och flätade. Underbart att få pyssla och mysa.

Jag beställde nya kedjor till stallgången. Har bestämt mig för gummi eftersom mina hästar bara sliter sönder plastkedjorna. Grrr. Beställde orange benskydd, en ny mankam och Cowboy magic.

Denna dag påbörjade jag projektet att byta underlag i Cielos box. Han har alltid så stökigt i sin box så jag har bestämt mig för att byta ut spånet och prova spånpellets. Önskar att han kunde stå på halm men det är liksom en bristvara här i norr. Oj, vad jag fått skotta, fylla och fixa. Att fylla spånpellets är inte lika enkelt som att bära in en spånbal och sprätta upp den. Men nu är boxen fylld så det värsta jobbet är gjort.

Av Nina - 5 februari 2015 14:02

Kan inte skryta med att jag är på med mina uppdateringar. Här snöar för fullt och snörekord är uppmätt i Luleå. Jag kan liksom förstå det. Cielo är superglad, för han gillar snö. Han motionerar sig själv och lyckas då och då få med sig sin kompis. Tokstollar. Hugo är lite krasslig så vi stannar inne idag. Han har gråtit mycket i natt och bara velat vara nära. Lilla snutte. Dumma sprutor. Jag har unnat mig ett nytt schabrak. När jag nu ska använda det eftersom jag ännu rider med hoppsadel, men min tid kommer. Jag lovar. Oj, vad jag ska glida runt med mitt fina schabrak då. Har länge trånat efter just detta och nu var det på rea! Jag har fleecetäcket i samma färg och jag bara älskar det. Supertjock fleece och underbar färg!

I går gjorde jag piroger. Supergott. Det blev väldigt många dock så jag har fryst in ett helt gäng, det blir toppen till att ta fram som lunch då och då. Hälsokökets vegetariska färs passar utmärkt om du vill göra ett vegetariskt alternativ. Kom dock ihåg att våga krydda lite mer.

I dag blir det denna till middag. Jag kommer dock att tillsätta pasta annars blir det för magert för mig, är hungrig igen på en timme. Hälsans kök har vegetarisk bacon men det går även utmärkt att ersätta med till exempel bönor. Välj en smak som passar just ditt tycke. Kom även ihåg att krydda på lite extra. Återkommer med resultatet. Men tills dess så kan du njuta av pirogerna!

Av Nina - 1 februari 2015 15:32

Av Nina - 1 februari 2015 13:13

Pappa anlände, Kurts snöröjning AB borde det stå på hans bil :)

Hugo och jag mockade stallet och gav hästarna lunch.

Gick runt lite och kollade föret i hagen när jag hittade detta. Måste finnas bengaliska tigrar här. Grrrr. Cieeeeeloooo!

Nu är vi inne. Har myssöndag.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards