Min spanjor Dorado

Alla inlägg under januari 2015

Av Nina - 21 januari 2015 15:42

Babymassagen suger musten ur en! Två slagna hjältar. Nemo har dock inte fått massage, han är bara trött i alla fall.

-Du och jag Nemo.
-Ja, du och jag Hugo.

Av Nina - 21 januari 2015 14:29

Vi kom precis hem. Har varit på babymassage. Tänkte stanna på babysången också men Hugo var så trött. Vi åkte iväg och handlade spån, saltstenar och saltstenshållare till pojkarna. Vi handlade även mat och hämtade ut den nya mattan till Hugos rum, den som hans gunghäst ska stå på. I morgon kommer en farbror och hämtar bordet och stolarna. Känns skönt att jag blev av med dem så fort. Då får jag göra i ordning till Hugo så man kan lasta in hans grejor där i stället för att ha dem över hela huset. Den här mattan blev det.

Av Nina - 19 januari 2015 16:30

I går röjde jag upp det sista i stallet. Bar in de nu torra täckena, vek ihop dem och lade dem på hyllorna. Snyggt och prydligt blev det. Väl inne igen lagade jag de tvättade men trasiga täckena och bar ut även dem.

Jag dammsög och förberedde för morgondagens städning. Den tog jag tag i direkt i morse. Dammtorkade och torkade golven. Så skönt att få det gjort. Satte ut de nya mattorna som jag köpt till vardagsrummet och badrummet. Det blev bra.

På eftermiddagen kom Ante och Emelie på besök. De kom puttrande med morfars gamla skoter. Kul att den ännu fungerar. Nu är stallet klart och vi myser, Kotten och jag <3

Av Nina - 17 januari 2015 23:57

Redan på morgonen dök pappa in genom dörren. Han hoppade in i traktorn och började skotta de mängder av snö som kommit. Även farbror polisen tittade in. Han röjde snö med snöräven. Gjorde snyggt runt övriga byggnader. Mamma kom runt elva. Jag matade då Hugo, bäddade ner honom i vagnen och så begav vi oss ut. Mamma mockade medan jag motionerade hästarna. Oj, oj, oj vilken lycka att få åka bakom Cielo. Han har mognat så oerhört. Blir roligt att rida in honom. Måste ta ett snack med Milla så jag får assistans när jag ska upp.

När Cielo fått sträcka ut på en riktig långtur i plusgrader och underbart väder så var det Liberos tur. Tog ut honom på den nyplogade ridbanan. Han håller fortfarande på att lära sig att galoppera i lina. Det fungerar ganska bra i vänster varv även om det är dödssvårt och superjobbigt. Han har dock lite problem med höger varv så det galopperar vi bara några steg i innan vi bryter av. Han jobbade idag på som aldrig förr och svetten lackade.

Medan mamma och jag skottade nere vid höbalarna och runt kuren där maten förvaras samt städade där och fixade höpåsar för några dagar så ordnade pappa plats för Cielos speedcart i garaget. Han skruvade upp krubban i Cielos box eftersom den på något mystiskt sätt "ramlat" ner under natten. Jag och mamma rensade eltråden från snö och grävde fram aggregatet samt batteriet. Vi fixade en fin låda till det så det inte ska behöva skottas fram när dessa snömängder kommer. Pappa spikade ihop grinden i hagen eftersom det var "någon" som tagit sönder den i går. Alla blöta täcken hänger nu på krokar i utebastun och där är det varmt. Underbart! Kommer att bli både torra och varma. Nu är mina ögon trötta, oj så trötta. Men kroppen och knoppen är lycklig. Bästa mamma och pappa. Det blir alltid så mycket gjort när de kommer. Mina pojkar är motionerade och nästan det bästa av allt är att pappa skottat en bana till mig runt gården. Det innebär att jag kan köra Cielo även då jag är ensam. Eftersom jag hela tiden är på gården så kan jag köra när kotten sover i vagnen. Kan bara ha babyvakten med mig då hör jag honom hela tiden! Kan ni förstå nu att jag är lycklig? Allt går att lösa bara man vågar tänka utanför ramarna.

Nu ska jag göra som min lilla Kotte. Sov gott!

Av Nina - 16 januari 2015 23:24

Älskade Emme. Ibland önskar jag att hon var min. Men på något sätt så känns det som att hon alltid varit det. Min hästflicka. Bästa Emme. Underbara unge. Har spenderat dagen med henne och det finns ingen som kan tanka så mycket energi till mig. Trots flera nätter med lite eller ingen sömn alls, så kände jag mig inte trött när hon pysslade om både mig och Hugo. Och som hon älskar Hugo. Förstår bara inte hur hon kan vara både storasyster och kusin? Men det klarnar väl när hon blir äldre.

I morse var det full snöstorm när jag hämtade ut hästarna. I deras hage verkar det dock alltid vara lä. Banvallen från gamla tågrälsen tar all vind och det är toppen! Vi kröp ner under täcket igen. Läste en bok och chillade med Nemo.

Av Nina - 14 januari 2015 18:57

Mitt bästa tips till alla där ute är smaksatt créme fraiche. Det funkar till allt och att välja och vraka bland smakerna. Våga prova nya smaker. Denna kväll äter jag quorn. Det kan jag bara äta de veckorna Henrik är borta för han tål inte det.

Av Nina - 13 januari 2015 14:54

Till salu 800kr

Av Nina - 12 januari 2015 18:55

Hugo leker med sin Legohäst. Hoppet tänds i mammahjärtat. Han kommer att bli en RGB!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards