Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Nina - 19 januari 2010 19:13

Hade kontakt med både försäkringsbolaget och verkstaden igår. Mina underbara föräldrar hjälper mig så gott de kan trots att de befinner sig nästan 100 mil härifrån. Mamma hjälpte mig med försäkringsfrågorna och pappa ringde upp verkstaden.


Jag blev uppringd av verkstaden i går förmiddag. De hade tittat på min Audi. Killen som ringde suckade och började sedan att rabbla upp allt som var trasigt. Jag fattade inte hälften av vad han sa. Frågade honom vad jag ska göra nu och han svarade att det bara är att skrota bilen, att den blir för dyr att reparera. Då fick jag lite panik. Jag vill inte skrota min bil. Avslutade samtalet och ringde upp min pappa. Jag försökte att rapa upp det killen på verkstaden sagt till mig. Eftersom det enda jag vet om min bil är vilket reg.nummer den har, att den är röd och att quattro betyder fyrhjulsdrift, så tog min snälla pappa Kurt beslutet om att själv ringa verkstaden och prata med dem. Min pappa har en förmåga att alltid se saker från den ljusa sidan och lugnade mig väldigt snabbt. "Inte ska vi skrota bilen, det ordnar sig ska du se", sa han. Min mamma är riktigt bra på att stå på sig och att ställa frågor. Hon vet alltid vad hon ska fråga eller säga. Tänk vad bra att just dessa personer är mina föräldrar!


Milla åkte ut till Dorado igår. Det är skönt att få lite hjälp eftersom jag står utan bil. Hon har inte varit ut ensam sedan söta Emilia kom till världen, men nu var det dax. Hon hade fantastiskt roligt i stallet och Dorado fick massor beröm och snälla ord av henne när hon pratade med mig i telefonen på kvällen. Blir så glad och otroligt stolt över min häst. Hon har inte riktigt hunnit med att se hur mycket han utvecklats de senaste månaderna. Han är en helt annan häst än för ett halvår sedan. Han är klar att börja tävla om några månader. Kommer försöka få ut honom på dressyrbanan i april.


Det är mycket som händer i min tillvaro just nu vilket lockar fram en otrolig hemlängtan hos mig. Känner att jag gärna kan ta mitt pick och pack och åka norrut. Bosätta mig på en hästgård mitt ute i skogen med närmaste grannen två mil bort. Vill verkligen trycka på att det är skönt att ha både Dorado och lilla Nemo mitt i allt det jobbiga.


Vad vill jag då säga med detta inlägg? Jag vill ge en stor kram till min underbara familj som alltid ställer upp för mig.






Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards