Min spanjor Dorado

Alla inlägg under november 2011

Av Nina - 13 november 2011 21:33

Farsdag, det är min pappas dag. Tänk vilken tur jag har som har en sådan bra pappa som min pappa :) Han säger kanske inte mycket men han är snäll och ställer alltid upp.



            Grattis på farsdag pappa!





Av Nina - 12 november 2011 17:52

Idag blev verkligen ingen vanlig lördag. Allt började med att jag inte kunde äta min sedvanliga frukost på Markan. Idag var det nämligen dags att jobba. Jag mötte upp min klass på Växhuset. Där har vi hela dagen deltagit i First LEGO League. Vi har haft fantastiskt roligt. Roligare blev det när vi kammade hem ett pris för bästa fördjupning och bästa samarbete. Men det roligaste av allt var ändå när vi vann hela tävlingen. Den 3 december beger vi oss iväg till Norge för Skandinavisk final. Helt otroligt!



Av Nina - 11 november 2011 20:27

Jag har precis lagt mig i soffan med en kopp te i handen. Har varit på språng hela dagen. Har bara suttit ner när jag käkade lunch. Det har varit en fartfylld dag. När jag kom hem från jobbet tog jag en ordentlig powerwalk med Nemo. Samtidigt ringde jag "barnvakten" för att kolla om Nemo kunde komma och leka medan jag åkte iväg och simmade. Det gick bra och Emma tjöt av lycka. Hon var lite arg åt mig i går när jag tog Nemo med mig hem. Hon sa:

- Min hund! med den stränga rösten ;)


Jag lämnade honom där för att leka och skyndade mig iväg mot Lögarängen. Jag simmade min 50 längder. Det var helt underbart att kliva ner i vattnet. Kände att jag verkligen längtat efter att få göra det.


Nu ska jag ligga här i soffan och bara ta det lugnt för det tycker jag att jag förtjänar :)

Av Nina - 10 november 2011 21:03

Jag tog en promenad med Nemo på en gång när jag kom hem från jobbet. Har känt mig väldigt glad i flera dagar och allt flyter på just nu. Behövde dock rensa huvudet efter en lång arbetsdag med många intryck. Gick en ordentlig powerwalk. Bestämde mig för att ha en riktig må-bra-kväll. Åkte iväg till syster och kramade Emme. Blir så glad av att spendera tid med henne. Vi käkade kinamat och lekte lite :)


När jag kom hem färgade jag utväxten i håret, plockade ögonbrynen, färgade ögonfransarna, kladdade fast en ansiktsmask och tog ett långt bad. Underbart! En riktigt bra kväll då jag tog mig tid att bara rå om mig själv. Nu känner jag mig lite piggare och redo för två arbetsdagar till. Japp, du läste rätt. Jag kommer att arbeta även på lördag denna vecka. Det är First Lego League-tävling på Växhuset. Jag ska vara där och stötta och heja på vårt lag.

Av Nina - 9 november 2011 12:11

Äntligen lunch! Filé av soja serveras idag med hasselbackspotatis och massor av grönsaker :) Gött!
Av Nina - 9 november 2011 06:56

Snälla, bara 5 minuter till...
Av Nina - 8 november 2011 20:15

Kom just innanför dörren. Har blandat till en smoothie av sojamjölk, blåbär, hallon och linfrön. Underbart gott. Jag mixade den med frusna bär, då blir den så kall och god att man nästan får brainfreeze ;) Har även fixat en kopp med vitt hallonte. Håret är ännu blött efter dagens simtur. Drog till med 50 längder idag. När jag gick uppför den sista delen av trappor i trapphuset så kände jag att jag var lite tagen. Underbar känsla. Ser ut som att jag kan nöja mig med 50 längder några gånger framöver. Vill inte pressa på för mycket. Jag mår toppen och må-bra-hormonerna flödar genom kroppen. Nu ska jag avnjuta min kopp med te och packa upp badpåsen.


 

Av Nina - 8 november 2011 16:21

Man kan beundra människor för allt möjligt. Jag har inte längre någon skådespelare eller sångare som jag "dyrkar". I min ungdom var jag hals över huvud förälskad i Tommy Nilsson. Det var mig en riktig man. Nästan lika attraktiv som en grekisk gud :) Och sjunga kunde han. Oj, oj, oj mannen med stort M. Nu har jag dock vuxit upp och med åren har jag beundrat personer för en mängd olika saker. Inte mer än så. Men en sak är säker och det är att från och med idag så kanske detta kommer att förändras. Jag kommer nog att kunna dyrka igen. Jag surfade in på Tidningen Ridsport för att uppdatera mig lite. Och vad ser jag. Ja, tänk vad roligt. I den vänstra spalten kan man klicka på en artikel om en 80-årig tant som tjuvridit på grannens häst. http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=1164532 


Tänk att så här, precis så här, tänker jag också bli när jag blir stor. Detta kan man kalla Girlpower!   

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards