Min spanjor Dorado

Alla inlägg under november 2011

Av Nina - 4 november 2011 18:11

Kan man simma sig trött? Jag vet inte, kan inte riktigt svara på den frågan. Allt jag vet är att det inte känns som det i alla fall.


Jag har nu i kväll varit iväg och simmat. Jag följer snällt den finska sjukgymnastens rekommendationer. Eftersom det idag var första gången jag simmade så hade jag fått direktiv om att gå ut försiktigt. Så det gjorde jag. Det var inte så svårt eftersom det var jag och ett gäng tanter och farbröder av äldre modell som intagit motionssimbanan.  Jag simmade om dem hela tiden och det kändes bra för mitt ego. Jag simmade längd efter längd och det kändes hur bra som helst i kroppen. När jag simmat 30 längder bestämde jag mig för att kliva upp för att inte simma mig trött.


Vet inte om jag kan tycka att det gav så mycket eftersom jag inte ens kände mig lite tagen men kul var det :)

Av Nina - 3 november 2011 16:43

Jag vill passa på att göra reklam för Annie. Hon är en fantastisk inspiratör och länken till hennes hemsida finns högst upp bland mina länkar. Om du inte orkar leta så finns den här http://www.bandido.n.nu/


Jag hoppas att hon skulle kunna ta emot mig som sin elev när Cielo väl är inriden :)

Av Nina - 3 november 2011 16:15

Man har inte råd att vara petig när det kommer till att vara ägare till en hingst. Det har  jag förstått. Att hitta en stallplats eller en lösdrift som dessutom passar mina kriterier är inte alldeles lätt. Att överhuvutaget hitta ett ställe där de kan tänka sig att ta emot en hingst växer inte på träd. Detta är dock inte vad dagens inlägg kommer att handla om. Nej, jag har en fråga till er där ute i cyberrymden. Jag vill ha era synpunkter på lösdrift kontra box.


Jag har under alla år jag varit hästägare aldrig kunnat tänka mig att ha mina älskade hästar på lösdrift. Dorado var en riktig fryskyckling och jag ville gärna att han skulle ha tak över huvudet nattetid. Att han stod inne i sin box under natten gav mig en känsla av att jag hade kontroll på att han var trygg när jag pussat honom god natt. Nu, för första gången i mitt liv står jag inför det faktum att jag har en unghäst i min ägo. Jag vill att han ska få en "hästlig" uppväxt. Att han ska få leka och busa med andra i sin egen ålder. Jag har fortfarande svårt för att förlika mig med att ha honom på en lösdrift trots att jag kan se att det finns otroligt många fördelar med detta. Jag fortsätter därför att annonsera efter en boxplats med kompisar i samma ålder och gott om utevistelse. Om det däremot skulle bli en lösdrift så skulle jag önska en lösdrift där man kan stänga in dem på nätterna alternativt vid taskigt väder.

Det jag vill veta är vad tycker du? Tycker du att en unghäst ska gå på lösdrift eller tycker du att de ska stallas upp på box? Ge mig dina åsikter. Fördelar/nackdelar :)

Av Nina - 2 november 2011 09:42

Jag gick runt hela dagen i går med ont i rumpan och i det högra benet. Allteftersom timmarna gick så började jag inse att det jag drabbats av kallas för  träningsvärk. Jag förstod ingenting. Jag har aldrig i hela mitt liv fått träningsvärk av att ingenting göra. Det måste vara den finska sjukgymnastens rundsmörjning som ställt till det     . Hon drog dessutom på lite extra på elstötarna. Bara så att jag skulle klara mig ett tag, eftersom den finska sjukgymnasten från och med i måndags gick i pension. Jag jobbade i går och det blev en del sittande under dagen. Varje gång jag bytte ställning så kände jag värken i rumpan. Fnissade för mig själv och konstaterade att lättare träning har jag aldrig varit med om :) Sjukgymnasten tyckte att jag skulle börja simma. Tror jag ska ge det en chans. Var in på badets hemsida och det verkar finnas vattengympa, eller som det så fint heter nu för tiden, FYS vattenträning. Det låter mycket bättre. Vattengympa låter som någonting Agda 83 med gul badmössa skulle kunna gå på.  


Jag var iväg och klippte mig efter jobbet. Har nu fått mig en kort men superfin page. Gillas starkt. Håret är svart igen, allt det röda är borta.


Jag känner mig otroligt inspirerad att skapa någonting just nu. Jag har den ena idén efter den andra. Tror jag vill börja måla. Måla på riktigt. Jag vill prova akrylfärg. Det verkar spännande. Tror jag ska trampa iväg och köpa mig allt som jag kan tänkas behöva och sedan ockupera bildsalen på jobbet. Där finns det nämligen stafflin att använda.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards