Min spanjor Dorado

Alla inlägg under november 2011

Av Nina - 7 november 2011 23:37

Jag upptäckte precis att jag gått runt med tröjan bak och fram hela dagen. Men ingen har märkt någonting så det var säkert minst lika snyggt som om jag haft lappen bak. Måste varit trött i morse. Det är bäst att inta sängen nu så jag inte hittar på något annat bus i morgon :)

Av Nina - 7 november 2011 22:59

Kollade igenom lite gamla bilder. Men det finns väl ingen som vill åka hit...


                   

Av Nina - 7 november 2011 22:42

Har laddat upp några bilder på Cielo och Dorado. Upptäckte precis att man kan klicka på miniatyrbilderna och få dem i naturlig storlek. Bra jobbat Nina :)


Nemo har varit så uttråkad här på kvällskvisten. Han har sprungit runt och gnällt. Jag har försökt aktivera honom på olika sätt men jag har inte lyckats. Nu har dock mat- och sovklockan ringt och han ligger som en liten kung (eller prins, han heter trots allt Prins William i sin stamtavla) på soffans ryggstöd. Han väntar på att jag ska göra kväll och krypa ner i sängen. Kanske ska göra honom nöjd :)

Av Nina - 6 november 2011 19:40

Vi åkte ut till Åsby i går. Vi skulle fika och titta på djuren. Milla och jag ville dessutom kolla på julsakerna. Emme ville kolla på (de uppstoppade) renarna men när hon väl stod bredvid dem så ville hon inte ens prova peta på dem. De var läskiga ;)


Jag och Emme har en favoritbok. Vi läser alltid den när vi ska åka bil. Det är den om när Kråke ska åka ut och titta på djuren. På första sidan i den boken finns det en bild på Kråkes gris Holger. Emme säger alltid att det är:

- Gris, pig, Nemo!

Eftersom hon kan några djur på engelska så säger hon ofta vad det är för djur och sedan säger hon vad det är på engelska. Holger är en gris men Emme flinar alltid och lägger till att grisen heter Nemo. Busunge.


 


Vi började med att fika. Sedan tittade vi på alla fina grejor. Jag köpte en julstjärna och dessa fina bokstöd. Jag är supernöjd :)


 


När vi handlat klart var det dags att titta på djuren. Emme hade väntat på detta sedan vi åkte. Hon sprang fram till ankorna och sedan vidare till till kaninerna.


 


När vi hade tittat på och sagt hej till alla får, alla getter och klappat alla kaninerna åkte vi hem igen. Emme somnade i bilen och det förstår jag :)

Av Nina - 6 november 2011 16:59

Jag intog bassängen på Lögarängen i eftermiddag. Det var min belöning till mig själv efter alla braiga saker jag gjort under dagen. Jag började dagen med att dra mig lite extra i sängen. Nemo var supernöjd. Vi tog en ordentlig powerwalk och satte sedan igång med att plocka iordning efter gårdagens ommöblering. Dammsög, dammtorkade och torkade golven. Städade toaletten och hängde upp det nya duschdraperiet, lade in de nya mattorna och hängde upp de nytvättade handdukarna. Medan jag gjorde detta gick tvättmaskinerna i källaren. Jag duschade Nemo och klippte honom lite. Sprang ut med soporna och sorterade papper och kartong. När jag var klar med allt detta så ringde jag syster. Vi åkte iväg och tvättade bilarna. Nu blänker min pärla och det känns bra i hjärtat ;)


När jag kom hem tog jag min badpåse och åkte iväg för att simma. Simmade 40 längder idag. Det kändes riktigt skönt. Nu har jag precis kommit in efter ytterligare en powerwalk med Nemo. Det kurrar i magen och jag ska fixa middag.

Av Nina - 6 november 2011 07:43

Jag vaknade tidigt. Nemo suckade och knep ihop ögonen ännu mer. Nu har vi legat här och dragit oss i en timme. Det är dags att ruska liv i hunden. Jag har mycket att göra idag. Måste verkligen tvätta bilen. Den är smutsig från topp till tå.


Så här blank och fin vill jag ha den :)

 

Av Nina - 5 november 2011 22:21

021media.se vill gå ut med en varning till alla hundägare i Västerås.


Någon eller några har slängt ut hundgodis med spik och glassplitter på ett antal platser runt om i Västerås.


Man har bl.a hittat hundgodis med spik i vid grusplanen vid Bombardier Arena samt vid Apalbyskolans gräsplan, hundgodis med glassplitter har hittats utslängt vid en hundrastgård på Haga.


Vet du nått något mer om detta? Kontaka polisen i Västerås på 114 14.


Vet inte om detta stämmer men jag delar med mig i alla fall.

Av Nina - 5 november 2011 21:48

Jag kollade in på en internetsida som handlade om att de startat en skola i Afrika. Barnen var såååå glada för att de äntligen skulle få en möjlighet att lära sig läsa och skriva. De leenden som dessa barn hade var verkligen obetalbara. Jag tänker direkt på barnen här i vårt i-land. Jag inser ganska snabbt att det verkligen är en lyx att kunna säga att det är tråkigt att gå i skolan.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards