Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 18 september 2011

Av Nina - 18 september 2011 21:15

Vilken hästhelg! Inte bara Championatet utan även Rolf-Görans guld i EM. Det är underbart att älska hästar denna helg ;)


Championatet är över för denna gång men det har varit precis lika givande som det är varje år. Jag har träffat så många människor och det är lika roligt att träffa dem alla. Vissa träffar man bara en gång per år. Det är dessutom väldigt roligt att träffa mina bloggläsare. Plötsligt har jag ett ansikte på de som skriver snälla kommentarer till mig.


På lördagen hade jag som uppdrag att fota Colina. Hon är underbart vacker men fick denna helg tyvärr inget pris. Natalie hävdar att jag lyckats få till några bilder som är ok ;) Jag är väldigt spänd på att få ta del av resultatet. De kommer snart upp i hennes blogg. Länk till Stuteri Colina finns till höger här i min blogg. Colina är helt klart min favorit bland stona denna helg. Hon är inte bara vacker att se på, hon är även otroligt snäll och väluppfostrad. Jag tyckte även om Marianne Sundéns Invicta som är en liten ettåring.


På hingstsidan fastnade jag för Armas Valeño som visades och reds av Paulo Bastos. Han fick pris för bästa gångarter. Paulo fick även pris som bästa handler. Han förtjänade båda priserna.


Jag har dessutom ett väldigt gott öga till Saras Galope P. Han fick inget pris med sig hem denna helg men han är bara fyra år och jag är säker på att han kommer att ro hem många priser i framtiden. Han hade gott om energi under lördagens visning för hand och gav Sara en ordentlig match. Hon skötte situationen med glans och det var väldigt roligt att få se honom under ryttare under dagens ridprov. Han hade full fokus på Sara och ritten var en fröjd för ögat. Jag har själv varit i situationen att sitta på en fyraåring för inte alltför länge sedan. Jag vet hur svårt det kan vara att styra dem och få dem att hålla fokus på rätt sak. Min lilla Dorado var mycket mindre än Galope och var dessutom valack. Så en eloge till Sara för en väl genomförd ritt.


Nästa år hoppas jag på att jag ska kunna visa upp min Cielo som då hunnit bli ett år.


Min söta lilla Cielo.

  

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards