Min spanjor Dorado

Alla inlägg under september 2012

Av Nina - 12 september 2012 06:16

Börjar tidigt idag, det betyder att jag även slutar tidigt. Ska göra ett besök hos sjukgymnasten och efter det hoppas jag på ett träningspass. Är förkyld men det gör ingenting. Tänkte bara mjuka upp kroppen lite. Tänkte inte svettas eller hoppa ner i poolen. Om det inte blir gym så blir det yoga. Allt beror på hur det känns i eftermiddag, brukar tyvärr inte må toppen I kroppen när jag åker från sjukgymnasten.

Oj!

Av Nina - 11 september 2012 21:00

"Din framtida lycka avgörs av din förmåga att lägga saker som hänt bakom dig".

Jag vaknade i morse innan väckarklockan ringde. Det första jag tänkte på var att det var lördag. Kan du ens tänka dig känslan i min kropp när det sakta men säkert uppdagades för mig att så var inte fallet. Klev upp ur sängen och begav mig mot jobbet. Dunderförkyld, ryggskott och med ischias i rumpan ålade jag mig in i bilen. Hade lektionerna tätt inpå varandra så dagen susade fram. Jag blev kvar mycket längre än beräknat på jobbet och begav mig till stallet på en gång när jag kom hem. Körde Cielo i går och tänkte att jag skulle ta ut honom idag också eftersom det skulle vara bra att köra två dagar i rad när jag inte kört på fyra veckor. Det blev inte så. Jag hann bara kliva ur bilen så öppnade sig himlen. Jag hade ingen regnjacka med mig eftersom det inte fanns i mina beräkningar att det skulle komma regn.

Gick ner till lösdriften och när jag öppnade grinden så öppnades himlen ännu en gång. Det fullkomligt vräkte ner och jag gav upp. Tittade till Cielo. Han var hel. Trampade tillbaka till stallet. Vattnet forsade ner i stövlarna och kläderna var dyngsura. Jag åkte hem.

Av Nina - 10 september 2012 20:47

På att Amiga ska bli klar så jag kan gå ut i hagen. Det är en lång väntan...

Av Nina - 9 september 2012 22:04

Jag får ofta frågan om varför jag inte målar tavlor till mig själv och hänger upp dessa. Jag har aldrig haft något vettigt svar på detta förutom att det helt enkelt inte blivit några tavlor över till mig. Nu har jag äntligen gjort slag i saken och hängt upp några. Dessa har jag kombinerat med några gamla massproducerade tavlor som jag inhandlat på Gallerix.

Av Nina - 9 september 2012 21:35

Hittade en fil med bilder på Cielo. Anne tog dessa tidigt i vår och han var så liten och så himla söt. Förstår varför jag bara älskar denna häst.


 

Av Nina - 9 september 2012 21:20

Saker att vara nöjd över denna kväll:

  • Att kunna sitta i soffan och njuta av att det doftar skurat och rent i min lägenhet.
  • Jag har ätit cornfilé, potatis, pepparsås och grönsaker till middag.
  • Jag har ropat in ett nytt silikonbett på Tradera.
  • Jag har lyckats komma över en begagnad remsele för en femhundring. En tant i Umeå mejlade mig och jag slog till direkt.
  • Cielo är världens mest underbara häst.
  • Nemo sover.
  • Jag kan måla och mysa resten av kvällen.
  • En överdimensionerad tekopp full med bästa, godaste gröna.

Hoppas du också har en underbar kväll!



Av Nina - 9 september 2012 15:25

Då kan man lyssna på Bob Marley och måla precis hur mycket man vill! Underbart!

Har många projekt på gång. Målar på alla samtidigt för att slippa pausa. Färdigställde tavlan "Prills". Den ska till min kompis Anne.

I fredags slutade en för mig betydelsefull kollega. Bestämde mig för att måla en tavla som avskedspresent. Hann tyvärr inte klart. Fick mig en utmaning. Hon ville ha en fjäril. Bestämde mig för att göra en påfågelfjäril. De är vackra och en av mina personliga favoriter. Mest älskar jag citronfjärilar :)

Den tredje tavlan jag kladdar på är en present som en kund beställt. Detta betyder att den är hemlig. Visar dock bakgrunden och kan avslöja att på tavlan blir mitt favoritmotiv...hästar.

Den fjärde tavlan som också är ett beställningsjobb samt en present till en mamma har jag inte hunnit påbörja ännu. Nu ska dock all färg få torka utan att jag stampar otåligt på sidan om. Jag ska ta med mig Nemo och åka iväg till stallet för att besöka vår skatt.

Av Nina - 8 september 2012 18:51

Det är minsann inte alls så enkelt att städa när man har ryggskott. Det hade jag ingen aning om men har nu hastigt blivit varse om det. Allt jag hunnit städa denna långa dag är toaletten. Det tog en jäkla tid men nu är det rent. Har lagt in en ny matta, hängt upp nytt duschdraperi, nya handdukar och ett nytt skåp står nu under handfatet. Det är inte heller enkelt alls att skruva ihop en möbel när man inte kan böja sig framåt. Har dock ännu en gång visat på hur kreativ jag är och möbeln är nu på plats :0)

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards