Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 2 januari 2014

Av Nina - 2 januari 2014 13:56

Och då kan en lugn morgon bli helt kaotisk. Väckte Henrik tidigt och sparkade iväg honom för att fodra i stallet. Haha, nä inte riktigt. Han erbjöd sig. Medan pojkarna åt så tryckte även jag i mig frukost. Gick ut för att göra Libero redo för ett longeringspass. Mockade först till båda pojkarna. Borstade Libero och sprayade pälsglans i manen när han plötsligt fick helt panik. Han drog och slet i kedjorna till de gick sönder och han kom loss. Då lugnade han sig snabbt. Tog på honom prylarna och svor över att jag lämnat grejorna i stallet så de blivit fuktiga. Väl ute gick det inte att longera eftersom det var glashalt under snön. Suckade och tvingade Henrik att öppna upp sommarhagen. Sagt och gjort. Trampade ut med hästen i djupsnön och longerade. Hann bara jobba honom i fem minuter innan han var trött av att trampa runt i snön. Tog med honom in. Han hade trampat av en sko. Ställde in honom i boxen och tog ut lilla C. Snabbt var han klar och jag hoppade upp i vagnen. Underlaget efter vägen var toppen och jag tog honom på en riktig långkörning så han fick sträcka ut ordentligt! Då kändes det lite bättre.

En trött ponny fick gå in och mumsa hö medan jag slog på tappskon på Libero. Jag var lika trött som lilla C och benen darrade redan innan jag lyft upp Liberos hov. Skon hamnade självklart snett. Så irriterande. Det har jag aldrig lyckats med förut. Får göra om och göra rätt i kväll. Drygt.

Tog ut hästarna och var sedan tvungen att käka lunch innan jag stupade. Värmde plättar. Underbart gott. Efter maten hade jag fått energin tillbaka och det gick lättare att mocka. Bar även in ved och skottade vid postlådan. Nu ska jag ta tag i hushållet.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards