Min spanjor Dorado

Alla inlägg under juni 2011

Av Nina - 12 juni 2011 21:28

hahaha

P-I-N-K
P-I-M-P
I'm back again
I know y'all missed me
I'm so so sick
Can't handle it
Yeah I talk Shit
Just deal with it

My rims are 23 inch
And they're black on black
No they're not his
Diamonds all over my teeth
You can try and try you can't beat me

So I'll cash my checks and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can
(ice cream, ice cream, we all want ice cream)

You know I'm rare
You stop and stare
You think I care
I don't
You talk real loud
But you aint saying nothing cool
I could fit your whole house in my swimming pool

My life's a fantasy
That you're not smart enough to even dream
My ice is making me freeze
You can try and try you can't beat me

So I'll cash my cheques and place my bets
And hope I'll always win
but Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can
(ice cream, ice cream, we all want ice cream)

Uh break it down
It's tough times out here
Ya know what I'm saying mmm, hmm

Yea, I'm super thin
People say I'm much too chic
Come and kiss the ring
You just might learn a couple things

I'm trying to school you dog
Roof, roof, roof, roof, roof, roof, roof
I'm your worst nightmare
Bring it we can take it there
What are you scared?

So I'll cash my cheques and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can
(ice cream, ice cream, we all want ice cream)




Av Nina - 12 juni 2011 17:49

Åskan har dundrat hela morgonen och regnet har bara öst ner. Nemo borrade in sitt huvud mellan tassarna livrädd för att jag skulle tvinga ut honom i regnet. Nemo hatar regn. Han sov...  

Och sov...

 

Jag passade på att plocka fram nästa del i "House of Night"-serien. Å, den är så bra. Jag läste och läste. Vi låg och latade oss i sängen till halv tio.


    


När vi tagit vår morgonpromenad och käkat frukost så blev det ytterligare tid till att läsa. Runt lunch ringde Milla och frågade om vi skulle gå till Nordik för att kolla lite. Jag lade ner min bok och hängde självklart på, Nordik är min favoritaffär. När vi kom dit var det sjukt mycket folk. Det visade sig att Nordik hade gått i konkurs. Fy, så tråkigt.


Jag hittade mig några ordentliga fynd. Fick fyra nya Pippimönstrade dynor till stolarna i köket! Bara älskar Pippimönster :) Kommer att bli glad varje gång jag kommer hem och ser mitt kök.


Så här der de ut:

 

Jag köpte en oljelampa också. Superfin.

 

Blev så inspirerad av mina nya grejor att jag började piffa lite här och där. Jag hängde äntligen upp den tavla som jag fått av Milla. Nu ser min läshörna ut så här:

 

Jag skruvade även upp den nya krok som jag fyndade. Den är så rolig. Man blir glad bara av att se den.

 

Nu ska vi ut i solen och njuta, lilla Nemo och jag :)


Namaste mina vänner.

Av Nina - 12 juni 2011 17:45

Ritade klart min Dorado igår. Jag blev inte riktigt nöjd. Det är någonting med ögonen som inte stämmer. Fick verkligen inte till det vänstra och man kan se att jag suddat och suddat utan att få ett resultat. Det stör mig att jag inte kan komma på vad det är som är fel. Har jag glömt Dorados speciella glimt? Lyckades inte fånga honom. Får göra ett nytt försök någon annan dag.


   

Av Nina - 10 juni 2011 22:48

Jag har spenderat min kväll med att sitta på balkongen och skissa. Har inte kommit så långt ännu trots att jag suttit i två timmar. Jag har inte gett upp heller, utan bara längtar tills i morgon då jag kan färdigställa mitt verk. Jag har ritat min älskade Dorado. Försöker att avbilda honom så som jag minns honom. Som en riktig sötnos ;)


 

Har inte hunnit så långt och det är fortfarande många timmars arbete kvar. Men så här ser han ut just nu.


 

Som ni ser så räcker pappret inte till, öronen får inte riktigt plats. Skitpapper. Förutom storleken på pappret så är jag väldigt nöjd med kvalitén. Måste däremot köpa mjukare pennor, håller på att dö i fingrarna. Ska gå på Bokia, de har Faber Castell. De är riktigt bra.


Jag avslutade kvällen med en kort tur på min älskade longboard. Det var skönt att röra på sig efter att ha suttit stilla i två timmar. Häng med om du vågar!


 

Sov gott mina vänner! Jag känner mig tillfreds nu när jag tydligt kan se att Dorado finns med mig i mitt hjärta.

Av Nina - 10 juni 2011 16:15

Det gäller för en själv att alltid våga prova på nya saker. Jag försöker att göra det så ofta som erbjudandet når mig. Man kan inte leva på gamla meriter, det är ingen utveckling i det. Jag har därför bestämt mig för att byta ut mitt gamla trasiga skissblock mot ett nytt. Inhandlade ett när jag var nere på stan igår. Ska sätta igång medan inspirationen är på topp!


 

Jag var till sjukgymnasten idag igen. Fick elstötar i ryggen i 30 minuter. Det är skönt samtidigt som det är läskigt. Man känner tydligt när det onda kämpar tillbaka för att sedan lägga sig platt.

Medan jag jobbat och varit hos sjukgymnasten så har Nemo haft besök av kvartersvärden. Hon har fixat mina lysrör i toaletten och lämnat en check som gör att jag utan kostnad kan byta bänkskivor i köket. Bytte köksluckor när jag flyttade in och har sedan dess tänkt på att jag skulle byta även bänkskivorna. Nu för tiden ingår det i plusvalet men inte när jag gjorde det. Men det löste sig smidigt i alla fall :)


 

Av Nina - 8 juni 2011 21:12

Jag vaknade i morse med en helt sjuk lust att börja rita igen. Jag tecknade mycket när jag var yngre. Helt plötsligt så dog det bara ut och jag har i flera år förvarat mitt gamla skissblock i källaren. Jag sprang ner i källarförrådet för att riva runt i flyttkartongerna så fort jag kom hem från jobbet. Tyvärr har många teckningar förstörts eller kommit bort i diverse flyttar. Även de få som var kvar hade förstörts av fukt och ålderdom ;)


Jag begrundade de teckningar som jag hittade. Konstaterade att ingen av dem är klar. De är mer eller mindre färdigställda och jag funderade på det när jag tog med mig Nemo ut för att kasta lite boll. Mina teckningar är ett tydligt tecken på hur jag är som person. Det gick inte nog snabbt att färdigställa dem så jag bytte blad och påbörjade en ny skiss i stället för att göra klart den gamla. Den var förmodligen inte nog bra för att ödsla mer energi på. Har problem med detaljer som inte blir som jag tänkt mig. Jag ska försöka ta mig iväg och köpa ett nytt skissblock i helgen så att jag kan göra om och göra rätt. Måste försöka hitta ett block som är större än A3. Vad kommer sedan? Jag ritar väldigt stort och stör mig otroligt på att det jag ritar inte får plats på pappret. Gillar inte motiv som ser hoptryckta ut för att pappret inte räcker till. Får nog köpa en rulle spännpapper :) Jag vill verkligen ta upp mitt tecknande och utveckla det. Jag kommer förmodligen att fortsätta att teckna i blyerts, det är vad jag känner ger mig mest. Här kommer smakprov på de få teckningar eller mer korrekt uttryckt, skisser som jag hittade.


       

           

Mat

Av Nina - 6 juni 2011 17:42

Jag steg upp tidigt idag. Tog en lång promenad med Nemo medan det fortfarande var lite svalare ute. När jag kom hem fixade jag frukost samtidigt som jag pratade med mamma. Kände mig väldigt effektiv. När jag käkat så klippte jag två klor på Nemo (det är så många klor man kan klippa åt gången utan att bli av med liv och lem) och kastade in honom i duschen. Fräsch ska man vara på självaste nationaldagen! Medan Nemo sprang runt i lägenheten och försökte torka sin päls på allt som kunda torkas på så sorterade jag tvätten, bokade en tvättid och körde igång. Samtidigt som tvätten var igång så startade jag en riktig storstädning av toaletten. Jag rensade alla avlopp och skrubbade i varenda vrå. Jag är väldigt känslig på avloppsdelen så jag drog på mig dubbla plasthandskar och tog itu med allt det äckliga som man kan hitta i ett avlopp (mitt eget äckel dessutom eftersom jag bor ensam). Blä, kögades och levde om men till slut så var toaletten skinande ren. Då arbetade jag mig vidare in i lägenheten. Torkade golven och dödade lite damm. Dammsög bakongen. Hängde ut tvätten på balkongen medan jag pratade med min vän Thomas i telefonen. Vi pratade länge, länge om allt mellan himmel och jord. Efter detta så avnjöt jag en fantastiskt god lunch på balkongen. Känns som att jag flyttat ut dit.


Massor av godsaker var det i min sallad. Färsk sparris, krispsallad, gurka, körsbärtomater (både röda och gula), ägg, fetaost och tångkaviar. Jag vill verkligen rekommendera alla vegetarianer och alla ni andra för den delen att någon gång prova tångkaviar. Det är supergott!


   

Efter lunchen så lade jag mig i min hängmatta med en superbra bok. Har påbörjat en serie som heter "House of Night", det är serie om vampyrer och är man inne på vampyrer så är denna serie verkligen läsvärd. Jag läser boken som heter "Haunted" tror det är bok nummer 4. Den är så bra. Jag kan inte slita mig från den så det är tur att det varit flera dagar ledigt.


     


Jag har även observerat att mina tomatplantor han skjutit i höjden, de har dessutom blommat så nu väntar jag bara på att nästa steg ska påbörjas. Även hallonbusken är i full blom. Det går bra för mig med mina odlingar :)


Nu har jag precis käkat middag och ska inta en liten efterrätt samtidigt som jag piffar till mina naglar. Senare i kväll, när det svalnat av lite så ska vi åka:

LONGBOARD!


 

Av Nina - 4 juni 2011 18:57

Det är underbart med värme...hetta. Jag har varit ute hela dagen. Jag är en soldyrkare ut i fingerspetsarna. Jag har äntligen hängt upp min hängmatta. Jag passade på att ligga där. Tyvärr så har jag två grannar som gillar att spela musik på högsta volym, gärna med balkongdörren öppen. Den ena killen spelar musik som faller mig i smaken, den andra spelar musik som inte faller mig i smaken (han sjunger också, väldigt dåligt dessutom). Dessa två försöker att ta ut varandra genom att spela mest och högst. Idioter. Båda två har dessutom gratisversionen av Spotify så plötsligt ekar det reklam över hela området. Snåljåpar!


Jag kände att jag höll på att bli galen på dem där jag låg i min hängmatta och försökte njuta av tillvaron. När musiken äntligen tog slut och de stängde in sig i sina lägenheter så somnade jag där i min älskade hängmatta. Vaknade av att jag var helt varm. Jag har bränt mig på armarna :) Typiskt. Jag hade inte bara bränt mig jag hade även missat att en kompis hört av sig. Han ville att vi skulle åka longboard. Jag skyndade mig att höra av mig men han hade redan hunnit vara iväg. Jag tog min bräda och rullade iväg själv. Det är en härlig känsla att vara ute, bara jag och min bräda. Det är lite samma känsla som jag hade med Dorado. Det är vi på något sätt.


Vi var ute igår min kompis, en kompis till honom och jag. Det är roligt att åka bräda tillsammans med andra. Jag fick dessutom prova min kompis bambubräda. Oh la la säger jag bara. Den var helt underbar. Kollade på en sådan när jag köpte min. Men det är precis som i hästvärlden, man får det man betalar för. Den kostade 3500 kr så jag tog det billigare 2000 kronors alternativet. Inte för att min bräda är dålig, nej den är toppen och min kompis gillar den så jag kan fortsätta att bytlånas då och då ;)


Jag var på stan och fixade lite nya klänningar i förrgår. Jag köpte denna till avslutningen:


    


Den blir toppen! Jag köpte även en klänning att ha till vardags. Den var superfin och känns lite jag :)


  


Jag orkar inte äta någonting så länge det är så här varmt så jag har fixat iordning lite olika meloner att käka. Får käka när jag varit ute och sprungit i kväll (då det förhoppningsvis svalnat av lite, annars kommer jag att smälla av redan efter första kilometern). Jag funderar på att sova ute i natt. Brukar passa på att sova i hängmattan ibland när det är varmt. Det är härligt att sova under bar himmel. Jag vet, jag är lite bohem. Men jag mår inte dåligt av det :) 


  

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards