Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 7 april 2012

Av Nina - 7 april 2012 17:10

Min tillvaro har den senaste veckan verkligen fyllts av vänner och spontana upptåg. Dagarna flyger fram och toppades med gårdagens födelsedag som var perfekt på alla sätt. Jag började min dag med att åka iväg till stan med familjen Waara/Norlin för att shoppa kläder. Hade fått pengar av mamma och pappa i födelsedagspresent. Har tappat åtta kilo i vikt eftersom jag den senaste tiden haft lite problem med magen igen. Har lite problem med att behålla maten. När jag inte får behålla det jag stoppar i mig så går det fort. Därför hade jag bestämt mig för att jag måste köpa nya byxor igen. Emme var självklart med som smakråd och jag kom hem med en helt ny kollektion ;) Efter det åkte jag iväg till stallet för att ta hand om Amulette och för att stryka på älskade Cielo. Mot kvällskvisten blev det pizza. Emme kom förbi med presenter, hon hade även köpt ballonger. När man är liten så är det självklart att man ska ha ballonger på ett födelsedagskalas. Jag måste nog hålla med henne, det är klart att man alltid ska ha ballonger på ett födelsedagskalas. Det som var så otroligt roligt med min födelsedag var att verkligen alla kom ihåg den. Telefonen ringde, fick supermånga sms, kommentarer i bloggen, min sida på Facebook hade precis hur många kommentarer/grattishälsningar som helst och för att inte tala om alla mejl från bloggläsare och vänner samt alla de grattis jag fick när jag kom till stallet. Jag hörde till och med ett grattis Nina eka över parkeringen på Hemköp. Det var min kära kollega som ropade åt mig ;) Helt otroligt. Har spenderat min morgon med att läsa alla snälla hälsningar. Blir varm i hjärtat av hur underbara människor det finns där ute. Och det bästa av allt är att ni är mina vänner. Tänk vilken tur jag har!


I måndags var lyckan total när Cielo äntligen fick komma tillbaka till sina vänner ute på lösdriften. Han var dock varit lite misstänksam mot mig i två dagar efter det. Han var osäker på om jag var där för att hämta honom därifrån. Jag passade på att göra min vistelse hos honom kort. Tog inte fast honom eller tvingade mig på honom. Var bara fram och sade hej och kollade så han var fräsch. Hälsade på alla de andra också och gick sedan därifrån. Allteftersom dagarna gått så har jag ökat min vistelse. Idag tog jag fast honom och tog ut honom för en ordentlig visitation och rykt. Gav honom lite müsli, mineraler och vitaminer. Han behöver födas upp en aning eftersom vistelsen utanför flocken tog hårt på lilla Cielos hull. Han verkade nöjd. När jag släppte tillbaka honom i hagen sprang han iväg till de andra och jag fick se min fina häst röra på sig. Ha när så trevlig att det riktigt känns i hela kroppen på mig. Blir så stolt över honom och jag bara längtar till den dagen då jag ska få hoppa upp på honom. I kväll ska jag hämta honom och hitta på nya aktiviteter men det berättar jag om i kväll om det blir av.


     


I tisdags tog jag en fika med tjejerna och sedan var vi på bio. Vi såg Hungerspelen. En riktigt bra film men den var en aning läskig. Jag blev berörd och kände att den gav mig en obehagskänsla. Svängde förbi Nadinen och Johan när jag gick hem. Vi hade en supertrevlig kväll. På onsdagen passade jag på att umgås med Irmeli. Vi åkte iväg till Enköping och sedan till Markan. Eftermiddagen spenderade jag med N och J på Kajens fik. Vi käkade glass i solskenet och hade det bara gott.


Idag har vi käkat påsklunch. Emme stod för underhållningen till Nemos förfäran. Hon smällde ballonger med rumpan, åkte longboard inomhus och spillde påskmust över hela golvet. Hon var däremot mest bekymrad över att hon fått brunt på strumpan. Hon är så gullig lilla Emme. I morgon ska jag rida Wythia. Ser verkligen fram emot det. Det är roligt att kunna vara igång och rida lite. Det suger ordentligt i tävlingstarmen och jag önskade igår att lilla Cielo var en stor kille. Jag har redan planen för honom klar ;)



Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards