Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Nina - 19 augusti 2009 22:14

Tisdagens träning blev riktigt givande. Kände på en gång när jag hoppade upp på Dorado att han var på ett strålande humör. Han var pigg, allert och verkade riktigt glad.


Jag hade stängning på jobbet och slutade sent. Jag hade dock inte ridtid förrän 19.00 Det blåste ordentligt och jag kände mig inte det minsta sugen på att rida på utebanan. När jag åkte ut till stallet avtog blåsten och övergick till spöregn. Suck. Sådant är så trist. Det bara regnade och regnade.


Jag pysslade så klart för länge och fick stressa med det sista för att hinna rida fram. Det är typiskt när inte mamma är med och skyndar på mig. Jag hörde hennes ord "Ska du rida fram eller fläta, vilket är viktigast?" tydligt eka i huvudet när jag fortfarande stod och flätade hästen när klockan började närma sig kvart i sju. Kastade på sadeln och tränset och tio i sju klev vi ut genom dörren. När jag hoppade upp på Dorado så var det som att någon vred av kranen och regnet slutade lika tvärt som det börjat. Då log jag för mig själv och konstaterade att flätningen var viktigare, den räddade mig från regnet :)


Vi fick ett flertal olika övningar att träna på inför nästa veckas träning. Övningar i alla tre gångarterna. Det var kul att ytterligare en tränare gillade Dorado, stenhårt :) Blir gång på gång så glad för att han är min.


Vi tränade mycket på att ta in tempot med ett bibehållet steg samt att få honom att trampa bakbenen under sig på volt samt när jag ledde in framdelen på långsidorna. Det gick ganska bra, han är ännu lite obalanserad men blir inte alltför upprörd när han inte orkar. Han hetsade inte och släppte bettet på hela lektionen. Vi fick roliga övningar som även Dorado köpte. Det var bra.


Jag hade bjudit in Milla och Peter att titta. Det var ett smart drag. Peter hade med sig sin braiga kamera och tog riktigt många fina bilder. Har dock inte fått dem ännu men laddar upp dem så fort jag fått dem.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards