Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Nina - 25 augusti 2009 22:36

Jag känner mig så otroligt glad idag. Var ute tidigt i stallet, visste att Dorado rullat sig samt att både manen och svansen behövde sig en ordentlig omgång. Tvättade, schamponerade, satte balsam och pälsglans. Jag flätade ihop manen och han blev så vacker :)


Dorado och jag var och tränade för Liselott idag. Han gick som en miljon. Är så glad för min lilla häst. Vi utvecklas så bra tillsammans och han lär mig nya saker varje dag.


Vi fick massor av övningar att träna vidare på. Liselott är så bra på att lyssna in. Jag ville satsa på lättridningen samt galoppen idag. Jag har länge känt att det är någonting som inte stämmer i lättridningen. Jag har inte haft med Dorado på yttertygeln och jag har därmed fångat upp men nästan lika snabbt tappat honom igen. Det var dock inte något avancerat fel att åtgärda. Sitter visst alltid med ytteraxeln vriden innåt. Provade att stabilisera sätet och vrida om axeln. Poff! Där satt han, kände på en gång suget i bettet, han fångade upp sig själv och slutade att rusa. Så liten detalj som ställer till så mycket.


I galoppen är det samma gamla. Har svårt att sitta tungt i sadeln samt att därigenom få Dorado att fatta galopp med bakdelen först. Fick tips om att titta utåt i fattningen. Plopp! Där satt den. Och när jag fick fattningarna att sitta så slutade jag att häva mig i fattningen, vilket gjorde att jag slappnade av på en gång och kunde sitta ordentligt. Förstå hur mycket man kan lösa på en och samma lektion. Det kan man kalla värt pengarna.


Har även lärt mig att komma ihåg att det är känslan, min känsla som räknas. Kan få tips och idéer av en tränare men det är min känsla som är viktig.


Jag har funderat en hel del på det engelska ordet cloudberry idag. Det är ett fantastiskt vackert ord. Där finns molnen, den norrländska brandgula solen och sötman i ett och samma ord. Ska tänka på det ordet när höstregnet kommer och tillvaron känns lite motig. Då kommer jag nog kunna suga åt mig ordet ännu bättre.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards