Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Nina - 7 januari 2011 21:39

Kunde inte komma på någon fyndig rubrik till dagens inlägg. Tänk att jag tjatar hela dagarna om rubriker och hur viktigt det är att fånga läsarens intresse redan på första raden. Skumt när det kommer till en själv. Trodde aldrig jag skulle få äta upp mina egna ord ;)


Jag var på fest i onsdags. Red Carpet fest. Det var en trevlig tillställning med snygga klänningar, god mat, gott vin och champangen, ja den flödade. Med andra ord var det en stillsam torsdag för mig.


Jag red ut innan festen i onsdags. Har för det mesta tur när jag ska rida ut. Det är alltid någon annan som hänger med. Det är kul att få sällskap. Vi fick med oss Dorados granne Ruben (och hans ägare förstås). Han är lika gammal som Dorado och de verkar komma bra överens. Vi skrittade bara eftersom de inte plogat ängarna denna vecka. Jag vill inte gärna dra på onödiga inflammationer i diverse leder för att jag har ridit oförsiktigt. Och djupsnö mixat med spränggalopper/långa travinlägg är själva roten till det onda. Skritt över ängarna går dock bra för mig. Dorado är inte särskilt glad för det men han hänger på i alla fall.


Igår lade jag in en vilodag. Inte för att han behövde det men mer för att jag behövde det. Huvudet kändes tungt och för att inte tala om benen. Blev en del buggande under natten och jag har hittat en stor blåsa på min ena fot. Huuu.


Har idag påbörjat vårens b-vitaminintag för min kära häst. Han har börjat att släppa sin vinterpäls. Jag borstar och borstar men det enda som händer är att mina kläder blir vita av Doradopäls. Ska köpa en brun häst nästa gång (Mamma, det trodde du aldrig du skulle få höra). Men som ni säkert förstått så har jag förlikat mig med tanken om en brun häst, annars skulle jag aldrig önskat mig en av tomten. Är less på alla dessa äckliga bajsfläckar. Det känns som att de är överallt. Borde egentligen inte klaga, det är bra att hästen sover ordentligt. Men jag blir bara så less på att tvätta honom och om jag inte gör det så får jag rida på en äcklig häst. Idag red jag på en äcklig häst. Tog på honom ländtäcket och drog en lättnadens suck för att skymningen infallit.


Jag red förbi stall Xcena, runt åsen och över ängarna. Passerade vägen upp till vårt stall och in i skogen. Plötsligt när jag klev ut från skogen, ut på vägen så stötte vi på en gammal bekant. Där mitt ute i skogen. Är det inte roligt så säg. Jag träffade en av tjejerna som stod i grannens stall i Dingtuna där jag hade Dorado förut. Vi har ridit ut några gånger förut och nu kommer det garanterat att bli fler gånger eftersom vi håller till på samma ställe...igen. Tänk vad världen är liten.


För övrigt så har Millas lilla Emilia lärt sig ett antal nya ord. Jag fick höra ett av dem uttalas igår. Hon sa: bubbe (gubbe) till sin pappa. Hmmm...Tänk vad dagis är bra. Man lär sig massor där!


Nu ska jag lägga mig i soffan med en god bok i handen. En av mina favoriter, Waiting for Godot. Jo, jag är en sådan som läser samma bok flera gånger. Jag har även en favoritfilm som jag sett så många gånger att jag tappat räkningen. The Holiday. Har du sett den? Om inte, gör det. Den är bra, riktigt bra. Men innan jag lutar mig tillbaka så vill jag bara säga:

-Grattis södern. Ni har äntligen förstått att det är bra att använda en väghyvel då och då. Grattis även till att ni nu köpt in snöslungor till traktorerna. Det är så mycket lättare att ta bort alla de höga plogkarmarna då :) De försvinner dessutom helt om man ser till att ha med en lastbil med ett stort flak där man låter snön från snöslungan landa. Vad bra ni är, fortsätt så här.


Over and out...

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards