Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Nina - 31 januari 2011 16:00

Du är en saga för god för att vara sann,
det är en saga i sig att vi funnit varann.
Vi kunde lika gärna
aldrig nånsin mötts.
Eller var vårt möte
redan bestämt långt innan vi fötts?
Vem vet, inte du.
Vem vet, inte jag.
Vi vet ingenting nu
vi vet inget idag.
/Lisa Ekdahl
Visste redan när jag fick Dorado att han var för bra för att vara sann. Detta är ett blogginlägg som jag egentligen inte vill skriva, men jag vet att det är många som gärna vill veta så jag gör detta för er.
Fick åka tillbaka till kliniken idag. Dorado är halt på vänster bak igen. Jag fick även min efterlängtade halsröntgen. Den visade först ingenting, men när man tittade lite närmare så visade den att det finns artros mellan Dorados kotor. Inte mycket men alldeles nog för att ställa till det för honom. Veterinären berättade att artros kommer i skov, att han kan vara ok i någon vecka och sedan kommer nästa skov. Dessa kommer att bli fler och fler. Och varje gång de kommer så blir det värre. Om det är orsaken till att han ramlar är svårt att säga men inte omöjligt.
Veterinären skulle ringa försäkringsbolaget och förklara situationen. Jag hoppas på att det är stopp här, jag vill inte utsätta honom för fler undersökningar nu. Nu vet jag vad det är som är fel på min häst. Det var ju det jag ville. De var tre veterinärer som kollade på plåtarna och alla såg de samma sak. De valde att inte gå in och behandla genom att ge honom kortisonsprutor, det är behandlat förut och han har inte blivit bättre. Det känns otroligt tröstlöst men jag har länge känt att det är någonting väldigt galet. En frisk häst ramlar inte omkull när man rider, inte heller när man longerar eller tömkör.
Just nu är allt kaos i huvudet och jag orkar inte tänka. Han ska nu äta Fenylbutazon i 10 dagar för att se hans reaktion. Om han blir bättre eller sämre, på så sätt ska man få en uppfattning om omfattningen av alltsammans. Då vet jag även vad som kommer att vara nästa steg i behandlingen.


Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards