Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Nina - 15 januari 2011 20:23

Skickade ett mess till Ulrika i morse. Saknar henne. Det verkar som att jag är lite saknad jag också. Lilla Nilla påminner dem då och då om att Nina och Dorado flyttat. Hon är så go.


Fick ett mess igår med ett erbjudande jag inte kunde motstå. Det var Ellinor som undrade ifall jag ville hänga med på en tur i skogen. Nappade såklart och idag tog vi en tur. Dorado är den perfekta hästen att ha med på uteritt, speciellt när det kommer till att ha med spralliga unghästar. Han är så cool trots att även han själv är unghäst :D


I morse tog jag mig i kragen. Jag tvättade och lagade ett antal av Dorados täcken. Har ett Bucastäcke som jag inte kan använda eftersom det spruckit vid spännet. Jag tog bort spännet och sydde ihop täcket. När jag var klar så var jag en aning förundrad över hur snabbt det egentligen gick att laga täcket. Typiskt att startsträckan inför ett projekt alltid är så lång. Nu känns det dock väldigt bra. Känner mig otroligt duktig.

Av Nina - 15 januari 2011 19:46

I går hade jag 40 minuters skritterapi med Dorado. Det var ett riktigt givande pass. Dorados sämsta gångart är skritt, bara därför brukar jag tvinga honom att träna på detta. Jag var riktigt nöjd över resultatet när jag gick in. Jag började med att skritta fram på lång tygel, det gick som vanligt väldigt bra. När det sedan blev dax att korta upp tygeln så var det inte lika kul längre. Han började direkt att takta och då bestämde jag mig för att jag minsann skulle ta tag i problemet. Gav halvlånga tyglar och tog in honom på en volt. Red honom lång och låg tills han slappnade av. Ogillar verkligen när han går och stretar. Han slappnade av otroligt snabbt. Arbetade med att flytta undan skänkeln och han var verkligen med. Gjorde halter, ryggade, gjorde skänkelvikningar, bakdels- och framdelsvändnignar, red öppna och sluta. Tränade att göra fina runda volter. Jag kände mig så otroligt inspirerad och jag tror att jag smittade av mig på min lilla häst. Han gjorde sitt bästa hela tiden och han taktade inte en enda gång. Det är så kul att rida just nu :) Jag önskar att alla någon gång skulle få prova att rida en häst som min, för han är alldeles, alldeles, alldeles...underbar.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards