Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 22 januari 2011

Av Nina - 22 januari 2011 09:04

Jag måste säga att ordet träningsväk har fått en ny betydelse i min värld. När jag kom hem från jobbet igår så kände jag att hela jag var fullproppad av energi. Tog en 40 minuters rask promenad med Nemo och toppade det med ett nästan två timmars pass Ashtangayoga. Jag kände på en gång när det var dax för avslappningsövningarna att det här kommer jag att få betala för. När jag hoppade in i bilen för att åka till stallet så kände jag hur träningsvärken satte igång. Det gjorde ont i benen och jag kunde knappt lyfta benet för att växla mellan koppling och broms.


Hade ut Dorado en sväng i ridhuset. Tömkörde lite. Han var pigg och glad men han är inte fräsch. Lutar sig framåt och avlastar när han travar. Galoppen likaså. Hade honom på lina i torsdags. Då såg han lite bättre ut men ingenting att bygga upp sina förhoppningar kring.


Kontaktade Caroline i söndags och hon lyckades hitta en tid då vi kan komma. Vi ska dit på torsdag. Blir nog toppen. Jag hyser allt mitt hopp till att hennes mirakelfingrar ska lösa alla våra problem ;)


Nu är det lördag morgon och träningsvärken har redan nått oanade höjder. Undra hur denna dag ska bli? Tror jag ska ta en lång promenad och sedan prova att mjuka upp kroppen med att göra lite solhälsningar. Vem vet, det kanske löser sig. Jag har dessutom värsta projektet i helgen. Måste skotta fram hästtransporten. Den står på baksidan av stora ridhuset. Jag kollade till den tidigare i veckan och till min förvåning så var den inte mycket insnöad alls. Men alldeles nog för att skotta för hand. Snön är dessutom stenhård. Skulle jag haft en bil med fyrhjulsdrift så hade jag nog bara dragit fram den genom drivorna, men jag vet att Passaten inte kommer att fixa det.


Ha en underbar lördag mina vänner.

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards