Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Nina - 9 mars 2011 21:06


Jag kommer garanterat att dansa igen. Måste bara hitta rätt partner   . Jag vaknade klockan tre i natt. Jag drömde att jag satt på Dorado och han trampade. Jag såg oss så tydligt i spegeln. Han var så glad och öronen pendlade. Jag strök honom på halsen och manade på honom i passage. Plötsligt satt jag på Casper, vi gjorde byten över diagonalen och flera galoppiruetter. Innan jag vaknade var jag tillbaka på Dorados rygg igen, vi gjorde längningar efter långsidan. Det var tråkigt att vakna. Hade gärna kunnat sitta där, på hans rygg hela natten. Jag kunde till och med känna hur han doftade. Han svettades och honungsschampoot som jag alltid tvättade manen med nådde min känsliga näsa. Tänk hur verkligt allt kan bli trots att allt bara är en fånig dröm.

Av Nina - 9 mars 2011 20:35

  


Det är så tomt här utan dig...


Min minisemester i Kalix var välbehövlig, jag behövde verkligen få komma hem. Det är skönt att komma hem. Både mamma och pappa kramade om mig ordentligt när jag klev av planet på Kallax. Det kändes så bra. Någonting som slog mig under min vistelse hemma var att alla är så vänliga. När jag kom innanför dörren på "Häst och hundliv" så fick jag en ordentlig kram av Anette. Hon har följt mig och Dorado hela vägen genom min blogg. Det är skönt att alla som är intresserade bara kan läsa allt som händer genom min blogg. Då behöver jag inte förklara mig, de bara vet. De behöver inte ställa en massa frågor och det sparar många tårar för mig. Jag träffade även min kusin Jessica och min bästis Ann. De kramade också om mig, ordentligt. Jag gick med Ann ut i stallet. Marinin gav mig en ordentlig puss. Han är inte alls särskilt pussig av sig, han såg nog att jag behövde det. Han är både gammal och klok.


Min mamma har varit och fyndat till mig på "Häst och hundlivs" rea idag. Det blev ett superfint schabrak i vitt med grön passpoal  - Andalusiens färger. Me like. Hon hittade även matchande benlindor samt fem stycken röd/gula höpåsar - Spaniens färger. Hade sådana till Dorado och jag bara älskade dem. Mamma skulle gå tillbaka i morgon och se om hon kunde fynda fler grejor. Önskar att jag kunde vara där och rota.


Jag ringde till min morbror idag. Han bor i Helsingborg. Tror jag ska åka dit under påsklovet. Mamma och pappa ska komma hit under påsk så jag tänkte i så fall åka efter att de åkt hem igen.


Förutom detta så händer det inte så mycket här. Kvällarna rullar på men de känns otroligt långa. Jag aktiverar mig med en massa tråkiga saker samt motionerar Nemo. Det enda som oroar mig är när aktiviteterna är slut. Undra vad jag egentligen ska hitta på då?

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards