Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Nina - 29 februari 2012 09:55

När jag fixade frukost i morse så hittade jag en kopp längst in i skåpet. Jag kommer ihåg hur jag tittade på denna kopp när jag hittade den i affären. Det är en helt vanlig vit kopp med svarta stjärnor på. Mitt bland alla dessa stjärnor, som alla ser likadana ut, finns det en liten stjärna som bryter sig från mängden. Den liksom dansar fram. Jag köpte denna mugg bara därför. Alla söker vi efter någonting unikt eller strävar efter att själva vara unika. Det finns ingen som egentligen vill lämna jordelivet utan att ha lämnat sitt avtryck. Jag har en god vän som förlorat sin mamma natten mot onsdag. Han kunde se att hon nu äntligen fick återförenas med sin älskade man. Det är ett fint sätt att se det på. Detta gör honom, i min ögon, till en unik individ. Han kan se att det finns någonting bortom hennes jordeliv. Det liv som hon skänkt honom.


Jag har en annan vän som reser utomlands idag. Jag är själv en sådan som gärna reser så fort tillfälle ges. Jag älskar att se nya saker och skapa nya kontakter. Jag kan nog säga att jag är en rätt så social individ. Någonting som däremot passar mig bäst är spontana resor, jag gillar inte att planera alltför mycket. Det är många som planerar sina resor flera månader i förväg och innan de ens är iväg är de superstressade över allt de ska göra när de åker bort. De tänker åka på semester för att komma bort och vila upp sig. Hur går detta ihop? Åker man inte iväg för att stöta på spontana möten och möta nya kulturer och nya äventyr? Att åka bort för att vila upp sig låter i mina öron helt befängt. Man är alltid mer trött när man kommer hem igen. Man blir det av nya upplevelser. Jag hoppas att min vän får en underbar resa och att han är helt slut när han kommer hem, för det betyder att är stimulerad till tusen :)


Själv spenderar jag mitt sportlov, min ledighet, med fullspäckade aktivitetsdagar. Nu måste jag dock ta tag i att betala räkningarna och städa min lägenhet innan dagens stimulering sätter fart. Den underbara vårsolen är inte lika underbar när den visar vinterdammet som finns här och där i min lilla lägenhet :)


Jag har ingen aning om vart jag egentligen vill komma med detta blogginlägg, det fanns säkert någon tanke bakom det när jag började skriva. Nu är denna tanke som bortblåst men så kan det vara ibland. Jag är ledig, då kan jag få vara lite ostrukturerad :/ Behöver inte rätta och bedöma allt ;) Vad säger man, arbetsskada?


Ha en toppendag mina vänner där ute i cyberspace!


   

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards