Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Nina - 6 februari 2013 20:56

Det är någonting speciellt med denna häst. Har tittat på videon flera gånger, han påminner mig om någon. Stannade bilden och helt plötsligt slog det mig. När han kom upp nära kameran så såg jag honom. Dorado. Min älskade Dorado, som jag letat efter så. Denna lilla pojke har inte bara samma mankhöjd, han har samma nyfikna uppsyn och samma blick. De där ögonen som jag en gång älskade så mycket. Först gjorde det ont i bröstet men sedan så kändes allt så bra. Känns som att jag bestämt mig. Bara banken kunde skynda på lite så har jag hittat den häst jag vill ha. Hoppas inte denna hinner glida mig ur händerna. Min mamma har sett den och min syster, till och med Emme har godkänt honom. Tänk om han skulle kunna bli min nya tävlingshäst. Inom bara några år kommer jag ha två hästar i full tävlingskondition. Cielo verkar dock tycka det här med dressyr är överskattat. Han vill bli snabb som vinden och hoppa över höga hinder. Han verkar helt säker på att det är hans kall här i livet. Jag är inte fullt lika övertygad.


Jag gör dock ingenting förhastat, har fortfarande två hästar kvar att inspektera. Den ena kan jag se live och den andra är i Spanien, han är en helbror till den som blev såld. Den skulle jag få bilder och video på i helgen.

Av Nina - 6 februari 2013 19:48

Den video som damp ner i min inkorg idag var över förväntan. Ja, inte själva videon men hästen som fanns på videon. Nu snurrar tankarna och jag kan nog minsann se att denna häst är högst intressant. Blev glatt överraskad. Emme var med och tittade på filmen. Hon skrek och tjoade att det är ju Dorado. Blev sedan tyst och sa:
- Men Nina, det är ju inte Dorado. Det är din nya häst! Köp den Nina! Den är jättefin! Titta vad snabbt den springer, och den kan studsa.

Våra kriterier stämmer inte alltid överens men om Emme säger att en häst är fin så är den det. Hittills av alla hästar jag tittat på så har hon bara tyckt om två, denna och den som blev såld. Och hur det än är så lyssnar jag mycket på henne ;) speciellt när vi är överens.

Av Nina - 6 februari 2013 17:07

Direkt när jag slutade styrde jag Mavericken till Schenker för att hämta ut tre paket som kommit till mig. Jag skyndade mig uppför alla trapporna för att snabbt komma hem. Väl inne kastade jag ifrån mig alla grejor och rev upp paketet. Oj, vad många bra grejor jag ropat in på Tradera! Mössa, skoterluva (att ha under hjälmen alla kalla dagar i norr), två par vantar i olika material, en halsduk, storpack av bomull, gasbindor och kompresser, hakar till hönät och uppbindningsringar och sist men inte minst ett nytt täcke till lilla C. Superbra kvalité. Ett svettäcke med lite foder. Blir perfekt när han kommer in efter en snöig dag ute. Allt detta kostade bara en spottstyver. Det gäller att hålla sig kall vid auktioner och att inte gråta om man förlorar :)

Nu ska jag gå ut med Nemo i snöovädret. Sedan ska jag sätta mig framför datorn. Har längtat hela dagen. Har fått en film på en häst. Kunde inte kolla den på telefonen så jag har bara längtat efter att få gå hem från jobbet!

Av Nina - 6 februari 2013 07:24

Hoppas alla ungdomar i Svea rike är pigga och taggade idag. Det är nämligen idag det händer. Det första av många, många nationella prov går av stapeln. Självklart är det svenska som är först ut (viktigast av alla ämnen om du frågar mig). Jag vill önska ett stort lycka till!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards