Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 3 september 2014

Av Nina - 3 september 2014 20:49

Jag har fött barn, eller egentligen inte. Tog ju den berömda nödutgången. Känns skumt att jag blev lite snuvad på konfekten men är nu glad att allt gick bra. Hade inga förväntningar, ingen aning om hur det var tänkt att en förlossning skulle gå till. Det var skönt för då visste jag inte heller att en igångsättning skulle innebära många långa och framför allt tuffa dygn. Första dygnet blev jag dessutom kvar ensam på sjukhuset eftersom det inte fanns plats för Henrik. Det kändes fruktansvärt jobbigt.

När de väl tog beslutet av snitta mig så kändes det som en oerhörd lättnad. Och efter att jag bett om ursäkt för att jag inte kunde kämpa emot narkosen och fes flera gånger inför hela operationsteamet så kom han äntligen. Jag kommer aldrig att glömma när jag fick se honom. Han såg ut som en kopia av min Henrik.

Operationen innebar att jag fick en kateter och komplikationer under operationen gjorde att jag får ha den en vecka i stället för en dag men jag tar det inte så hårt. I går när jag skulle springa ner till godisautomaten i entrén så råkade jag tappa påsen mitt framför alla människor. Märkte det dessutom inte på en gång eftersom jag var fullt upptagen med att prata med mamma i telefonen. När jag däremot insåg vad som hänt skrattade jag gott för mig själv. Galet roligt. Tänk vad vissa gör för att få uppmärksamhet.

Efter att Kotten gjort både det ena och det andra testet så fick vi idag äntligen lämna sjukhuset. Både jag och Kotten är friska och krya. Blev nästan en vecka på lassa men det var det värt.

Kotten hann bara in genom dörren så kom det en brak i byxan. Jag skulle byta och fick då min första dusch. Av KISS! Henrik skrattade. Jag som varit så äcklad över det mesta har blivit väldigt härdad av allt äckligt jag tvingats utsätta mig själv för under senaste veckan. Har nog nästan varit lite bra för mig och tvingat mig att ta det sista steget ut i vuxenlivet.

I morgon bär det av iväg hemåt. Oj, vad jag längtar till mina pojkar. Undra vad Nemo säger om sin lillebror?

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards