Min spanjor Dorado

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Nina - 23 maj 2010 17:19

Så jag har just lagat tre olika maträtter och ätit från alla tre. Gjorde en supersmarrig rotfruktssoppa. Smakade på den och konstaterade efter att jag ätit halva att jag inte var sugen på det längre. Fixade då pasta i tomatsås som jag rörde ihop med stekt zuccini, aubergine, gul paprika, lök och cornichons. Det var också supergott. Men tyvärr inte vad jag var sugen på. Avslutade med falafel och pommes :) Nu känns det bättre. Är väldigt nöjd men framför allt mätt i magen. Hade kunnat tänka mig en banana pancake med glass som efterrätt men jag orkar inte äta en bit till. Har dessutom ätit upp bananerna till frukost. Men vem vet, det kanske blir ett nattsnacks ;) Tur att jag måste tömköra idag. Röra på mig...kan nog behövas.


Nu ska jag åka iväg till stallet. Ulrika skulle visa mig hur deras nya tv funkar :) Eftersom jag flyttar ut dit i morgon så behöver jag veta det viktigaste. Bodde där förra året också när de var utomlands. Det var precis hur lyxigt som helst. Kan gå ut till stallet precis när man känner för det. Hinner dessutom mocka och rida på morgonen innan jag börjar jobba. Japp, du läste rätt. Rida. Inte på min egen ponny dock, nej jag tar hand om Ulrikas Flisan. Frågade snällt om jag inte kunde få rida henne lite eftersom jag håller på att gå i taket på att skritta. Och det fick jag. Det kommer att bli en toppenvecka.

Av Nina - 23 maj 2010 13:47

Nu har jag, efter snart ett halvårs målande, äntligen målat klart min gungstol. Den blev superfin. Eller helt klar är den inte. Har de svarta detaljerna kvar. Men det tar jag någon annan gång. Är klar med det tråkiga målandet. Att måla vitt och vitt lager efter lager är inte kul alls. Men nu när jag tittar på den så njuter jag av hur fin den blev. Är glad. Tar bilder på den när jag är klar med alltihopa, då kommer ni också tycka att den blev fin ;)


Jag fick färg över så jag har sprungit runt i lägenheten i snart en timme och målat vitt lite här och lite där. Skitsnyggt! Har en list i köket som är (var) någon ful träfärg. Har irriterat mig på det i 2,5 år men nu har jag åtgärdat det ;) Hur snyggt som helst. Behöver dock måla allt ett varv till, så nu när jag trodde jag var klar med målningen så skapade jag mig just ännu mer arbete. Tänkte inte så mycket på det just i den stunden då jag målade alltihopa. Verkade som en bra idé just då. Nu tänker jag desto mer på det...

Av Nina - 23 maj 2010 08:37

Kajorna har hackat på balkongtaket sedan två. Fem vaknade alkisen och hostade typ upp lungorna. Klockan sex hoppade och stampade jag i golvet samtidigt som jag skrek fula ord. Han försökte hosta tystare. Ska fan ringa pappa, han får komma och skjuta fågeljävlarna. Jag håller på att flippa i det här jävla psykboendet!

Presentation

Beställ en målning

Målar canvas i olika format. Priserna varierar beroende på storlek. Du väljer själv vilket motiv du vill ha.

 

Prisexempel:

70x90 cm, 2400 kr

50x70 cm, 1900 kr

30x40 cm, 1000 kr

Finns även duk i andra format.

 

Välkommen att höra av dig med din beställning till ninaalina.waara@hotmail.se 

Fråga mig

20 besvarade frågor

Idolbild Fuego och Juan Manuel

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Idolbild

Från Millhorse AB

 

Från Yeguada Vikinga PRE

 


Ovido - Quiz & Flashcards